måndag 28 februari 2011

Hjärta



Hallå där!
Måndag igen efter en kvick helg. Jisses så snabbt det går ibland. Helgen har gått i orons tecken då min stora tjej fick ett kraftigt migränanfall under lördagen och som sitter i hela söndagen med. Idag har tösa sovit sovit sovit och känns bättre men inte helt bra. Så orolig jag vart, har inte vart det på länge när det gäller henne. Men hon var så sjuk! Hoppas bara att det blir bra nu och inte är något annat.......


Tavlan på bilden är min favorit, älskar ju hjärtan av alla de slag. :) Hänger i vårt vardagsrum just nu men funderar på om jag skall flytta den till sovrummet.

Ja det får bli att ta sig en funderare i denna mycket kniviga fråga ;)

Ha en fin vecka alla goa! Kram Anna

lördag 26 februari 2011

Våren på Indiska




Har vart riktigt irriterad då jag inte fått ordning än på min "design" sida på blogger. Någonting saknas på min sida så jag kan byta färger och mallar men just nu finner jag inte vad jag kan göra åt det. Har funderat på om jag skall flytta bloggen men känner mig rätt osäker på hur det funkar. Så för nu låter jag saker och ting bara vara.....Ni får stå ut med att den ser lite sisådär ut!

Tack snälla ni som kommenterat och mejlat mig med råd. Så tacksam så :)


Nu till något mycket roligare, lite fina bilder från vårens kollektion hos Indiska. Visst är det snygga bilder? Romantiskt blommiga koppar mot en rå betongvägg! Blir ju så häftig kontrast!

Nu blir det Mello för hela slanten i detta huset.
Ha en fin lördagskväll! Kram Anna

fredag 25 februari 2011

Jag blir tokig!


Jag har inte fattat hur man kan ändra design på bloggen med det nya. Är det någon som kan hjälpa mig mig med detta? Jag sliter mitt hår !!! Förut kunde man ändra färg på texterns, bakgrundsfärg osv så jätte lätt. Men nu !!!! Jag förstår inte hur man gör!

Behöver verkligen fixa till bloggens färger lite, ser ju ut som skrutt! Men vågar inte riktigt då jag är rädd att tappa bort mig alldeles. Så jag tar tacksamt emot råd och tips på hur man gör.

Tack på förhand, en mycket frustrerad bloggerska. :) Kram Anna

Ps, Efter att snurrat runt på olika ställen inser jag nu att det fattas en hel del hos mig. När jag kommer till layout läget är det bara svart !!! Finns inte några av alla dessa färgval och fina mallar som skall vara där.....Hur gör man då ?? Skall jag behöva flytta bloggen ? Så trist!.... Ds

onsdag 23 februari 2011

Ett steg närmare........


Så har jag då ÄNTLIGEN hittat just den där färgen som jag haft i min tanke när det gäller mitt furuskåp. Tack vare goa Anne som målat ett bord i denna färg. Nu hoppas jag att mitt skåp skall bli lika fint :) Tänk så bra med bloggvänner :) Bara börja packa ner innehållet i skåpet och starta förvandlingen nu då, får se om det hinns med under helgen.

Annars flyter livet på i stort och smått. En magkatarr har vart eländig mot mig under helgen men känns nu bättre igen. Så nu hoppas jag att magen håller sig i skinnet för det finns ju roligare saker att göra än att ha ont i magen.

Har en rad med födelsedagar nu då mina flickor fyller år i början på mars. Presenter, kalas, tjejmiddag och allt som skall till för firandet av dessa. Roligt men när alla 3 barnen fyller inom en månad kan det bli lite väl intensivt......Dålig planering brukar vi få veta att vi haft....fast det är ju inte alltid man kan planera barn efter månaderna precis. Jaja det löser sig säkert även detta år.......


En fin vecka önskar jag er! Stor Kram! Anna

torsdag 17 februari 2011

Iskallt !





Har fotograferat lite av denna istid vi lever i just nu. Minusgrader sen jag vet inte när......Längtar till våren som en tok nu! Tycker att det är en evig väntan just denna innan man känner att vintern faktiskt på riktigt är slut.

De sista bilderna är från en islykta som jag gjort för en tid sedan. Enris är det som är i den och gör den riktigt fin! Var meningen att jag skulle ha den till en middag men våra gäster blev sjuka och den fick stanna kvar i frysen ett tag. Nu har jag flyttat ut den så den skulle smälta, tänkte jag, eller hur??? Hahhaaa

Fredag igen imorgon, igen :) Helgen går i "innebandycupens" tecken men kanske finns det lite pysseltid över. Hoppas på det!

Kram Anna

söndag 6 februari 2011

Hot and cold


Denna skönheten (en gammaldags kran, eller blandare som det så fint heter ;) kom mannen hem med häromdagen. Gissa om han blev poppis?! ;) Så fin! Den sitter nu på plats i vårt badrum.

Har vart och handlat lite smågrejer till badrummet i dag för nu skall det bli lite vårfint där tänkte jag. Har helt susat in mig på att ha ljusblått som accentfärg där inne.

Pratade med en tjej som har en inredningsbutik om just hur man kan falla för en helt ny färg. Allt skulle vara kritvitt för ett år sedan och nu börjar det komma lite mer åt både svart och grått i mångas hem. Som man ALDRIG kanske ens kunde tänka på innan, ljusblått är en sån färg för mig. Är egentligen inte jätte blå av mig men har börjat gilla det allt mer.

Hur har ni det denna söndag? Här återstår lite pyssel och läxläsning för att sedan avsluta med en kopp te i soffan. Solsidan såklart !!

Ha en fin kommande vecka alla ni rara! Kram Anna

fredag 4 februari 2011

Inspiration - USA


Bilder från www.marthastewart.com



Har en dotter som snart är 16 som skall få ordning på sitt rum tänkte vi. Systrarna i huset har bytt rum och nu känns det som att det är dags att få ordning även på storasysters rum.
Så nu tänkte jag att det kanske kan finnas käcka tips där ute på hur man kan få till detta rum.

A är väldigt film intresserad och dessutom gillar hon USA väldigt mycket. Så detta skall på nåt sätt få bli temat tänkte hon. Grejen är den att hon i sommar kommer åka till England under 3 veckor på språkresa. Då har jag tänkt fixa hennes rum, så vi har lite tid på oss att samla lite roliga ideér. Det som hon verkligen vill få plats med i sitt rum ( ca 13 kvadratmeter stort, fyrkantigt) är : myshörna av nåt slag, sängen(såklart) sminkbord,(drömmen är ju nån typ av walking closet eller dylikt) bokhylla, något smidigt att kunna ha att plugga vid. Kanske inte ett skrivbord men nåt annat kanske.......

Har du nån idé eller vet nån butik som har lite tuffa detaljer på temat, skriv gärna en rad!

Bara att fortsätta samla bilder och annat nu då......

Ha det fint! Anna

torsdag 3 februari 2011

Röd ranunkel



Var i blomsteraffären för att köpa mig några ranunklar, så fina tycker jag. Endast röda hade dom, hade kanske tänkt mig lite mer våriga färger men men....Det är ju framför allt fint med färg just nu tycker jag. Så grått ute med all smutsig snö och is överallt.

Solen strålar till och från här idag och därav kom vårkänslorna antar jag. Så länge man inte tittar ner utan håller blicken uppe bland trädkronor och den blå himlen känns det ju riktigt bra! ;)


Ha en fortsatt fin torsdag! Kram Anna