onsdag 28 april 2010

Perfect HomeHar haft ett hemparty med inredning för en tid sedan. Efter lite (som vanligt) vånda och beslutsångest blev det till slut dessa prylar som fick flytta in till mitt kök. Har under en hel del år ( Hur svårt kan det vara ??) vart på jakt efter en snygg hushållshållare. Nu köpte jag denna i svart trä och med en ljust grå knopp i sten. I samma serie blev det också denna fina låda för te. ( Titta nu Anne så snyggt det har blivit. Kaffeburk??? Näpp inte än ;) Hahaha ) Smart förvaring av favorit teerna och små små tallrikar för tepåsarna finns med. Snyggt och prydligt.


Har just nu ingen som helst inspiration till att få saker och ting gjorda. Vet inte vad det är men jag känner mig bara rastlös, hela tiden. Så har nån extra energi till överst skicka hit det!!

Eller en spark i baken kanske är vad som behövs, för gudarna skall veta att det finns att göra i detta hushålle!!!

Kram till dig ! Anna

3 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Här kommer en liten spark från mig, hihi;)

  Vilka fina saker du köpt!

  Ha det gott,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Så är det ibland energin räcker bara inte till, den kommer tillbaka vet du bara ta det med ro.
  Fina saker du köpt i alla fall, jag gillade boxen till te.
  Kram på dig
  Lena

  SvaraRadera
 3. Det var ju fina saker du fått i ditt kök. Ibland är det så att det tar flera år innan man hittar det mest enklaste som en hushållshållare. Man ska ju tycka om sakerna man köper inte bara köpa det för att man behöver det :) själv har vi inte hittat någon matta vi gillar och hur svårt kan det vara egentligen?? tydligen mycket svårt :) så jag förstår dig helt och hållet.

  Kram Malin

  SvaraRadera