söndag 9 januari 2011

Grönt är skönt.....Ny färg i vårt kök, svart och grönt. Efter julens vita och röda toner kändes det rätt skönt med nåt helt annat. Det blev att få upp mina svarta längder och lite nya ljus och dukar. Grönt kändes snyggt och dessutom lite lite lite vårigt :)

Nu är det dags att blicka framåt och ta tag i sitt "nya"liv eller hur? Imorgon börjar jag jobba igen efter en skön julledighet.

Vi går en mycket speciell vår till mötes då det kommer hända massor denna vår....Min stora tös skall gå sista terminen i 9:an med allt som det innebär. Jag skall äntligen få bli moster igen, denna gång min minsta syster som skall få sitt första. Skall bli sååå roligt!!! Något jag verkligen ser fram emot.

Jag skall senare under våren fira min 40 årsdag. Hör på det då !! Kan inte fatta att det faktiskt är dags.....var inte så länge sedan jag var 24. ( Bara 16 år sen ;)

Så kan det gå....en hel del att se fram emot, har du något som händer dig denna vår?

Ha en fin söndagskväll alla rara!! Kram kram Anna

6 kommentarer:

 1. vad vårfräscht du har gjort i köket, me like!! nu vill man bara att det ska gå mot ljusare tider, jag är rääätt trött på vintern nu ska erkännas;-) hoppas du får en fin kväll!!

  stora kramen s

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Härligt med grönt! Det blir till att gå på kalas hos gammelt folk i vår då! :)

  SvaraRadera
 3. Visst är de skönt med grönt, min favoritfärg är grön. Har nu vitt och grönt i köket känns fräscht efter julens röda. 40 år..ja det var några år sedan man passerade det, kan tala om att det blir bara bättre och bättre med åren och inte tvärtom som man tror när man är yngre :-)
  Önskar dig en fin vecka..
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite vårfräscht. är oändligt trött på vintern nu :(
  Mkt skojjsigt att se fram emot i vår hör jag.
  Kram och ta hand om dig.
  Lina

  SvaraRadera
 5. Ja, det var verkligen mycket roligt att se fram emot!

  En av de är sakerna gäller mig med, men jag vet inte om jag ser fram emot det så värst mycket...
  Våren, däremot, DET är nåt jag längtar efter!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Jättefint, som vanligt;) Det låter så härligt att vi går våren till mötes. Mmmmm, en sån ljuvlig tid. Om jag har något speciellt som händer under våren? Jo, min käraste vän fyller 40;)Kram

  SvaraRadera