fredag 4 februari 2011

Inspiration - USA


Bilder från www.marthastewart.comHar en dotter som snart är 16 som skall få ordning på sitt rum tänkte vi. Systrarna i huset har bytt rum och nu känns det som att det är dags att få ordning även på storasysters rum.
Så nu tänkte jag att det kanske kan finnas käcka tips där ute på hur man kan få till detta rum.

A är väldigt film intresserad och dessutom gillar hon USA väldigt mycket. Så detta skall på nåt sätt få bli temat tänkte hon. Grejen är den att hon i sommar kommer åka till England under 3 veckor på språkresa. Då har jag tänkt fixa hennes rum, så vi har lite tid på oss att samla lite roliga ideér. Det som hon verkligen vill få plats med i sitt rum ( ca 13 kvadratmeter stort, fyrkantigt) är : myshörna av nåt slag, sängen(såklart) sminkbord,(drömmen är ju nån typ av walking closet eller dylikt) bokhylla, något smidigt att kunna ha att plugga vid. Kanske inte ett skrivbord men nåt annat kanske.......

Har du nån idé eller vet nån butik som har lite tuffa detaljer på temat, skriv gärna en rad!

Bara att fortsätta samla bilder och annat nu då......

Ha det fint! Anna

3 kommentarer:

 1. Kan inte komma på något nu men jag återkommer om jag gör det!
  Så roligt att få börja om i ett rum sådär!!

  Kram:)

  SvaraRadera
 2. Men vilken rolig idé. Hoppas du får vägledning av någon av dina läsare. Tyvärr kan jag inte komma på ngt i skrivande stund.

  Ha en fin söndag

  SvaraRadera
 3. Jag har sett olika webbutiker som har kuddar med new england stuket på. Och en och annan kudde med usa flaggan på. Namnet på butikerna kommer jag inte ihåg. Sen har ju ikea ett hyfsat fint (vitt) sminkbord som jag själv har för ett ganska bra pris.

  Kram Malin

  SvaraRadera