torsdag 10 mars 2011

Risig lavendel!



Som ni ser är min lilla rabatt med lavendel ett rätt trist historia just nu. Risigt och grått, dock är all snö borta, åtminstone. När är det man skall klippa ner lavendel???

Jag vet att jag klippte dom rätt så kraftigt förra året men jag kommer ju inte ihåg när såklart! Någon som vet?


Våren som kom av sig kan man väl säga om vädret just nu. Det blåser rejält och regnar och snöar om vartannat. När jag hämtade min minsta tjeja vid skolan för en stund sedan såg hon ut som en dränkt frusen katt, stackarn. 

Om en stund skall jag dock trotsa vädret och ge mig ut på en shoppingtur med stora dottern. Det vankas födelsedagsmiddag med tjejkompisarna imorgon. Temat är (såklart) Amerika och tjejerna skall klä ut sig till någon/något typiskt amerikanskt. Burgare med hemgjorda pommes och en hel massa tillbehör står på menyn. Skall bli riktigt roligt att se alla tjejerna sedan, det lär ju bli på foton då vi INTE är välkomna i huset mellan 18.30-23! (Kära grannar, då har ni lite fingäster till fredagsmyset imorgon då!)



Skön torsdagskväll på er! Kram Anna
 

3 kommentarer:

  1. ja men du, det undrar jag också! Gjorde samma sak förra året men kommer inte heller ihåg när... Det lär inte vara dags än, i alla fall inte här, då de fortfarande är täckta av snö...

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!
    Vad kul det var att få se din gallonpall. Den blev ju jättesnygg efter din fixning :)

    Ha en fin fredag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. jag har ingen aning :/ men jag hoppas det löser sig med klippandet. Man kan ju tycka att det borde vara snart :)

    Kram Malin

    SvaraRadera