lördag 7 mars 2009

Hjälp efterfrågas....!!


Min sköna tonåring börjar få ordning på sitt rum. Hon är nöjd med hur hennes rum blev och det är ju rätt skönt då hon är mer på sitt rum än hon är någon annanstans just nu. Hon älskar film som synes på väggar och på hennes egen gjorda kudde. ( Lite coola grejer tycker hon nog att jag gör, med tanke på kudden....inget hon skulle erkänna dock.) Twilight för hela slanten är det just nu, böcker, blogg, filmen ....allt. Hon både äter, sover och andas Twilight !!
A har ett källarrum, rätt stort dock ca 13 kvadrat. Men ett pytte fönster som synes på en av bilderna. Jag behöver HJÄLP med detta. Hon vill ha något i fönstret för att göra det lite insyns skyddat. Har funderat jätte mycket på hur jag bäst skall få till det. Rullgardin, persienn eller gardin.... Tycker att det saknas lite textilier fortfarande i hennes rum för att " värma " upp det. Men hur ??? Ååå vad jag hoppas att någon har en smart lösning för oss. Det skall gå att dra för ( när hon vill) men ändå lätt kunna dra tillbaka då det verkligen behöver komma in det lilla ljus som kan komma in då hon inte behöver "stänga"om sig. Vilka problem man har !!! Jisses!! Kram Annis4 kommentarer:

 1. Har sett på nån blogg att man använder transparenta tabletter, alltså såna man har på borden. I plast med nåt mönster som sätts på fönstret så silas ljuset... Snyggt!
  Hon har ett jättemysigt rum!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Ny spännande tävling hos mig:

  http://uj76.blogspot.com/2009/03/moonkids-tavling-hos-tant.html

  Kram

  SvaraRadera
 3. Bloggen Milla nämner kan vara "Mari lite av varje" Hon har sådana tabletter i fönstret och det är jättefint och smart!
  Annars finns det ju transparent dekorplast... jag vet att Ikea har för liten peng!
  Det finns ju transparent plast även i olika former som tex pelargoner.
  Skadar ju inte med lite gardinlängder vid sidan om för att få in lite tyg i rummet...
  Hoppas ni hittar en lösning som hon blir nöjd med!
  Vilken jättefin rullgardin du sytt!! Det är verkligen trumvirvel på sånt!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tjenixen! Har du testat lamellgardiner? Snygga, släpper igenom ljus även när dom är fördragna och dom är ganska lätta att kapa i önskad längd. Går säkert att trycka bokstäver på med mysiga ord som tex twilight!!!!

  SvaraRadera