onsdag 7 juli 2010

Min sommarbänk

vår altan har nu mannen rätat upp ryggen på vår platsbyggda soffa. Förut var det lite väl liggande för ryggen men nu har det blivit riktigt trevligt att sitta där. Nya dynor och kuddar från Nyblom o Kollén finns på plats. Jag har även målat min lilla kabeltrumma, det blev till slut en vit sådan. Känns somrigt och passar för mitt lilla marina tema. :)

Just nu håller mannen på att bygga en avlastningsbänk till vår grill. Även den en väggfast historia för att lätt kunna ställa av allt man behöver när man grillar. Har saknat det trots att jag har en på hjul som jag fixade förra året. Men den räcker inte riktigt till så nu skall det bli riktigt bra där vid vår grillplats. (Bilder kommer lite senare)

Ha det fint i sommarvärmen! Kram Anna

6 kommentarer:

 1. Vilken fin bänk, lite lik den som vi har på vår altan. Och vi ska också bygga en bänk bredvid grillen. Så småningom. Det ska bli kul att se hur ni gör.

  Varma hälsningar
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Vad fint ni har det! ser så mysigt ut! Visst är det kul att ha lite projekt på gång!

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Anna Panna här är jag och jag blir mörkrädd när jag ser vad jag har missat på din blogg. Hallå har jag varit helt avstängd från bloggvärlden eller???? Har missat en tävling!!!!Förlåt....
  Bänken är jättefin, ser så mysigt ut att sitta där. Ha det gott vännen och vi ses på FB/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Såå mysigt! Man vill ju bara krypa upp i soffan med ett glas vin och en go bok! Kul att se kabeltrummans nya funktion, blev ju perfekt med vitt till det marina på kuddar o dynor! Gillar det skarpt! Kramis!

  SvaraRadera
 5. Åh vilken mysig uteplats ni har. Fina dynor! Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt det ser ut! Jag gillar blandningen av lite ruffa material som sten och trä!

  SvaraRadera