måndag 6 december 2010

Skurna pepparkakor


Idag har jag och min hostiga dotter ( tur att baskiluskerna dör i ugnen ;)) bakat dessa varianter på pepparkaka. Gammaldags skurna pepparkakor med hackad mandel i. Hela huset doftar nu jul, så gott!

Vi är hemma efter en långdragen förkylning, haft hosta sedan förrförra veckan. Hon har varit i skolan mellan varven men efter nattens hosta var hon helt färdig i morse. Nu har hon och jag haft en riktigt mysig lugn dag, bara vi och jag hoppas att hon är redo för skolan imorgon.

Dom blir ju fantastiskt goda dessa kakor, smakar pepparkaka men man behöver inte alla dessa formar....bara att skära tunna skivor. Perfekt!! Testa det!!

Fin måndag på dig! Anna

5 kommentarer:

 1. Det har jag aldrig provat, men det låter enkelt och bra!

  Hoppas dottern blir frisk ordentligt denna gång.

  Vilka underbara kort du har i din header!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hallå snäckan...Hoppas att det är lite bättre i sjukstugan. Här är vi på tillfrisknad, ja det är väl bara jag om behöver friskna till lite. Hm ja baskiluskerna dör nog i ugnen hihi. Mums vad goda dom ser ut:) Ha det bäst/ Kraammmmm A

  SvaraRadera
 3. Hm julen ja:(...Ja vi är ju ganska ensamma nuförtiden med allt du vet. Kanske mam och pap kommer hit, inte en aning ännu annars kommer vi vara helt ensamma/ Krammmmm

  SvaraRadera
 4. Skurna pepparkakor är min klara favorit!
  Hoppas ni mår lite bättre, inget kul med baciller till jul.

  Kram/Tina

  SvaraRadera
 5. MUMS och vilka fina bilder!! Hostandet ger säkert bara extra krydda!;)

  Tack för din fina hälsning!!! Är ju så glad att du bloggar också! Tänkte faktiskt på dig idag när mina vackra fattigmanskulor kom upp, är så glad att jag vann dem i din tävling!

  Stor kram du fina bloggvän!

  SvaraRadera