fredag 8 april 2011

Våren är här.....


Ett tag sedan sist, ett ofrivillig bloggpaus har det blivit. Men livet har liksom kommit emellan och bloggen för mig är inget som är ett tvång utan jag måste ha lite "blogglust" för att det skall bli nåt bra. Vill inte känna någon stress att sköta bloggen utan bara göra det för att jag tycker om det.

Haft en tid med många tunga tankar då en bekant till oss gått bort, alldeles för tidigt. Jag som är av den känsliga typen hamnade i en liten depp med massa tankar om livet och om vad som skall ske......Så lite man vet och så mycket man kan ändra på i sina tankebanor. Jag känner speciellt att jag skall försöka ta vara mer på stunder med mina nära och kära. Den där fikan som nu aldrig blev av känns riktigt illa faktiskt. Man tror ju på nåt sätt att man har all tid i världen. Så en sådan liten sak som att ta en kaffe nån timme kan betyda så jätte mycket. Jag tror att man lever så intensivt nu när man har barn och jobb och det är 100 saker varje helg. Man känner ibland att man varken har tid eller ork att umgås, kanske skall man stanna upp lite mer och faktiskt ta sig tid. Det viktigaste i livet är ju trots allt de man har nära sig. Skall göra mitt allra bästa för att tänka mer på att leva varje dag istället för att skjuta allt på morgondagen.
Våren har kommit hit, bor utanför Göteborg, idag har citronfjärilarna flugit förbi oss och en kaffe på altanen har gjort starten på helgen helt underbar. Känner att energin kommit tillbaka lite när solen kommer fram. Så härligt! Bilderna ovan är från vår trädgård som just nu håller på att färgas av alla möjliga vårblommor.

Ha en fin fredag! Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Så fint du skriver Anna! Skickar en stor kram mitt i allt ni går igenom. Du har så rätt och skriver så klokt.Det är det som betyder allra mest, relationerna runt omkring oss. Önskar dig en fin helg nu!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. God kväll, Anna.

  Mycket vacker skrift.

  Jag måste skriva det för mig eller blogg är inte stressigt, precis tvärtom.

  Mycket vackra blommor för din dyrbara lite i trädgården.

  För oss, tyvärr, har nästan bleknat.

  Synd att inte längre.

  Ha en trevlig och avkopplande helg!

  Soňa

  SvaraRadera
 3. jag beklagar sorgen, måste vara tungt att känna som du beskriver. Men det kom trots allt visa ord från dig om att faktiskt ta att varva ner och ta den där timmen till en fika med en kär vän. Nu vet du ju vad som är viktigt i livet.´

  Hoppas solen skiner på dig i helgen

  Kramar Malin

  SvaraRadera