söndag 13 december 2009

Årets Julgran
Årets Julgran är i huset !!!!!
Jag behöll det lite svarta temat även Detta året. Även om lusten till en Helvit juli börjar pocka på uppmärksamhet ..... Haha det kommer ju fler jular:) Vilken tur jag har !!!!!
Det är som vanligt Svårt att fånga mysfaktorn med kameran ... Blir sådär på bilderna men men ... Det blev en riktigt mysig gran iallafall. Kram Anna


Psssttt Milla...hoppas du gillar dina julkulor lika mycket som jag gör. Dom finns i min gran också, som du ser :)

7 kommentarer:

 1. Jättefin gran ni har skaffat er! Här är den inte ens inhandlad än, känner lite smått panik inför allt som ska fixas;-)

  Hoppas din lucia har vari fin!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Kaffet är klart för läääänge sedan hihi. Goda var dom. Har hunnit med att köpa lite julklappar + att koka knäck, ja de vet duktig flicka. Ligger efter med bloggandet suck. Ser att jag har missat massor av fint hos dig vännen. Aha du är klar med din fina gran, näpp här kommer den in dagen innan 24:e, inte en dag tidigare så det så hihi.
  Stor kram till dig vännen/ A

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Jag vill bara säga att jag tycker att din blog är super fin, härliga bilder. Snön är bara så häftig. Hur kan man få de trevliga flingorna?

  Anna

  SvaraRadera
 4. Jag njuuuuter av kulorna ska du veta!! Än så länge ligger de i finaste skålen på matbordet för att jag ska få njuta så mycket som möjligt av dem. Så fina de är i din gran!
  Fniss... ja det är tur att det kommer fler jular... så man kan få utlopp för fler färgteman...:) (har ju lila i år...:))
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 5. härligt julgran! god fortsättning på det nya året!!

  kram

  erica
  www.thereisnoplacelikehome.blogg.se

  SvaraRadera
 6. härlig julgran menade jag ;) (stavar som en kratta)

  erica

  SvaraRadera