söndag 6 december 2009

Tack för glöggmys
Igår var det dags för decembers första glöggkväll. Hemma hos våra vänner var det uppdukat med diverse julmys. Doften som mötte oss i hallen....glögg, pepparkaka och värme från levande ljus, visst är det mysigt!
Som tack för bjudningen gjorde jag en liten mini grupp. Enkelt men uppskattat.
Idag har vi fått upp lite julbelysning ute och genast känns det än mer som att julen snart är här. det går fort nu och det är som vanligt helt otroligt mycket man skall hinna med. Veckan som gått har vart så fulltecknad att jag inte hunnit med att träna och det känns lite sådär när man nu äntligen har kommit igång. Denna vecka är det nästan lika uppbokat tyvärr. Men skam den som ger sig, jag SKA till gymmet. Måste bara planera lite bättre. :)
Ha en härlig söndag! Kram Anna
Pssttt! Behöver jag säga att det var GRYMT på Scandinavium i fredags ??? Vi hade en riktigt toppen kväll. Min lilla som älskar dans och musik, var i himmelriket. Underbart att se henne dansa, jubla och skrika Erik Erik och Tove Tove!! Hon fick dessutom sitta en liten stund på scenen....Ni fattar!!!! Ds

6 kommentarer:

 1. Det enklaste är ju det bästa egentligen, din gåva var säkert uppskattad. Du jag är faktiskt avundsjuk på dig, skulle kunnat betala en del för att höra Erik som var så enorm den kvällen. Lyckliga dotter som fick sitta på scenen.
  Ha det så bra Lena

  SvaraRadera
 2. Det verkade vara ett härligt drag i Skandinavium, så roligt för henne!!!

  En sådan julgrupp förstår jag blev uppskattad, jättefin!
  Kram på dig och hoppas du får en liiiten stund över i veckan för din träning!

  SvaraRadera
 3. Tack för fina julgruppen. det var en jättemysig kväll synd bara att det är så långt mellan gångerna.
  Ha det så bra.
  Kram Heléne

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag kan tänka mig att ni hade en toppenkväll i fredags.
  Fin julgrupp du har gjort.
  Nu har jag antagit din utmaning. Det var inte det lättaste måste jag säga.
  Kram Therése

  SvaraRadera
 5. Måste varit superkul att varit med i Scandinavium! Förstår att lilltjejen var nöjd. Det är ju alltid en helt annan sak att se någon live.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera