söndag 14 februari 2010

Kärleksdag.....


Lagom till Alla Hjärtans Dag fick vi inbjudan till min brors bröllop. Ett fint vitt kort med rosa innehåll. Det är den 22 maj som är dagen D.

Jag skall som jag tidigare skrivit om fota deras bröllopsbilder. Håller på att samla lite inspiration lite överallt och skall snart sitta ner och planera lite kring fotograferingen med den blivande bruden. I detta land behövs ju en plan B om det skulle vara regn denna dag. Annars kommer vi hålla till vid havet....Såklart är det ju det vi hoppas på. Inget slår ju havet som bakgrund eller hur??

Vill gärna få in lite humor i bilderna, är det någon som har sett någon bild som blivit riktigt lyckad ? lite annorlunda bild, nånting som sticker ut lite ? Tipsa mig får du gärna göra.....

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Det var ju helt rätt dag att få en bröllopsinbjudan på;) Vad fin den är!

  Jättekul att du ska fotografera bröllopsbilderna, kommer ju bli hur bra som helst, du är så duktig med kameran:)

  Ha en fortsatt trevlig Alla hjärtans Dag Vännen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Känn dig stolt över att få fota för det måste ju betyda att du är riktigt bra.
  Vilket vackert inbjudningskort ni fått också.
  Har inte en enda bra idé vad beträffar kul bröllopsbilder hmm.
  Ha det så fint
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Vill önska dig en fortsatt mysig alla hjärtans dag/ Kramis A

  SvaraRadera
 4. Jobbar Tobbe fortfarande som elektriker? I så fall kanske de kan vira in sig i var sin förlängningssladd och istället för att "byta ringar" så håller den ena hanen och den andra honan mot varandra som om de ska sätta ihop kontakten? Tja, det var bara en idé jag kom på... om den var särskilt kul vet jag ju inte förstås? ;o) Lycka till. Kram Jenni.K.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du hade en riktigt fin Alla Hjärtans Dag! Vad roligt att få gå på bröllop, förstår att du ser fram emot det :)

  SvaraRadera
 6. Om jag någonsin gifter mig vill jag också göra det utomhus, en vacker sommardag vid havet! Men som sagt, vädret kan vara oberäknerligt...

  Tack snälla, för allt du skrev hos mig! Själv blir jag alltid inspirerad av vackra bilder på andra bloggar, och visst vill man hellre se det vackra än stök-bilder. Men ibland vill man ju också visa att allt inte är perfekt hos mig heller!

  SvaraRadera
 7. Vilket fint kort! Och vad kul att fota ett bröllop!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera