måndag 24 maj 2010

Liten kärleksförklaring.....


Som jag skrivit om innan har min bror gift sig med sin Hanna under denna helgen. Jag har funderat mycket kring detta.

Ett bröllop är något så speciellt, visst är det ? Man firar livet på något sätt, det finns så mycket känslor inblandade. Man tänker på det man haft tillsammans i sin barndom, hur livet är just nu, man tänker mycket kring sina relationer överhuvudtaget.

Min bror är min enda bror, har 2 fina systrar också, kanske är det därför som detta blev en så kär dag för mig, som storasyster. :) Att se honom så snygg i sin frack och se hur han ser på sin fru, det är så härligt!! Att jag sen vet att hon känner likadant för honom gör det ju till en ren lycka!

Hanna har jag kommit nära genom åren, vi fann varandra direkt. Hon är underbar tjej med stort hjärta och ett underbart skratt. Hon finns där när man behöver hjälp eller någon att prata med. Min tredje syster, det är du det Hanna!

På något sätt är det så självklart att det blev hon som skulle träffa min bror. Dom är som gjorda för varandra!

Ett litet hjärta gjorde jag igår av resterna från våra blommor vi hade i våra hår. Den får representera min lycka över att ni äntligen är Herr & Fru !!!!


Med Kärlek! Anna

3 kommentarer:

 1. Mysigt Anna! Jag är jätteglad för din och din brors skull:) Ska bli roligt att få se lite foton någon gång från bröllopet. Kramar

  SvaraRadera
 2. så fint skrivet av dig :) härlig kärleksförklaring. Hoppas dem får blir gamla tillsammans och lever lyckliga i all sina dar ;)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Visst är det underbart härligt med bröllop och att man dessutom får bons systrar och brödrar är aldrig fel, själv har jag fått 3 st härliga bonus systrar.

  Ha det gott
  Kram anna

  SvaraRadera