onsdag 26 maj 2010

Sommar Tips !!Snart är det dags för semester, sol, och sköna sköna dagar. Vi har inte så mycket planerat än förutom att det blir en tripp till Skara Sommarland med barnen, några sköna vänner har frågat om vi vill åka och tälta.
Såklart vi vill men det är rätt väder beroende det där att tälta.Är det fint väder är det helt underbart men inte om det regnar.....Förutom det har vi inte planerat så mycket. Rätt skönt att ha en sommar som man inte styrt upp, men nu är det dags att tänka till lite. :)

därför tänkte jag efterlysa lite idéer kring just semester, har du nåt ställe som du kan rekommendera?? Skulle vilja hitta riktiga smultronställen, såna där ur mysiga platser du vet.

Det kan vara en stad, ett fik, en plats eller en aktivitet .....Skriv gärna några rader med lite sköna sommar tips.

Bilderna är från förra sommaren, dels ute hos mina föräldrar och dels från en av förra sommarens underbaraste dagar. Kommer du ihåg Jessan???

Ha det riktigt bra nu och ös på med tips !!!! Kramkram Anna

7 kommentarer:

 1. Hahaha jag tror jag dör...Det är det enda som vi har betämt också annars är det torka här. Ideér forsla dom till mig. Kramis a

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder :) gillar den sista jätte mycket. Fin vinkel du har tagit den i. Låter ju jätte skoj att tälta och en tripp till skara sommarland låter ju inte helt fel i heller :) Jag har ju inte sådär värst bra ställen att rekommendera men ett smultron ställe jag gärna besöker igen är Munsö utanför stockholm . Helt underbar miljö på sommaren.

  Ha en härlig dag

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Erica heter jag!Har ramlat över din blogg och kikar in lite då och då... ett semester tips jag kan ge är att åka till Dalarna. Förra sommaren så åkte vi det med en 1 åring en 5- åring. Leksand sommarland var vårt mål två nätter. Men när de nätterna var slut så kännde vi att här vill vi stanna. Vi gick helt enkelt in på en turisbyrå hyrde en stuga i två nätter till.Det finns en björnpark i Orsa, Tomteland men tomtarna kännde vi att de sparar vi till ett annat år... Jag blev kär i Dalarna. Mycket att se och göra för stora och små...
  // Erica

  SvaraRadera
 4. Hej Anna, vad fint du skrev om din bror och Hanna. Som den lättrörda person jag är så blev jag alldeles tårögd...

  Här hemma litar Ola på att jag gör planeringen fög sommaren. I år ska vi låna en husbil av några kompisar och åka till Kolmården och Visingsö, ska bli så kul!
  Min sommarpärla är Trosa där vi är på somrarna, hör av dig om ni har vägarna förbi! Det är en så gullig liten stad!

  Ha det gott,
  kram Jessica

  SvaraRadera
 5. I Hova har de en medeltidsvecka i mitten av juli. Ligger på det avståndet att man kan åka över dagen (när man bor där vi bor..) Tror att det finns ngn hemsida för detta, men har inte koll...Varje gång jag åker förbi där, tänker jag att det vore kul att vara med en gång! Så detta är ett tips utan erfarenheter! Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Själklart kommer jag ihåg Anna! Mysigt var det och fiina kort tog du. Om jag skulle tipsa om något nu Anna så skulle det vara att åka en tripp till Strömstad. Där kan man strosa i hamnen och köpa skaldjurstallrik som kommer direkt från båtarna. Efter det kan man titta i alla mysiga affärer och det västa av allt, ta färjan ut till Kosteröarna. Det är livet, om vädret är bra vill säga:) Kram

  SvaraRadera
 7. tältsemester...jiipeee??? vi kan väl höras nån dag och planera.....tänk va mysig med tält, SOL,sandstrand,grill och nåt gott att dricka ....åhhh va mysigt...//Heléne

  SvaraRadera