tisdag 11 maj 2010

Svart eller Vit ???


Har en underbar svåger som härom kvällen hade ställt denna kabeltrumma utanför min dörr. Han visste att jag var på jakt efter en. Så han var så gullig och levererade en till dörren till och med. Vilken service va!??

Tanken jag haft med den är att ha den som bord till vår platsbyggda soffa, på vår altan. Soffan står där det inte finns ett tak, så bordet måste målas för att skyddas. Perfekt som avlastningsbord till sommar vinet eller om mannen får som han vill, whiskyn.

Har tänkt att montera på hjul på den så man lätt kan förflytta den. Sen har jag tänkt att måla den med. Men i vilken färg?? Vitt eller svart??? Har ett marint tema på resten av altanen, den del som är under tak. Dock har jag inga vita möbler för övrigt utan de är i brunt. Så då kanske det blir lite knas om den blir vit? Kanske finns det en brun-svart färg som kunde bli bra? Nån som vet nån färg eller vad tror ni blir snyggast?? Vitt, svart, brun-svart........


Allt gott!!!! Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Å va coolt, jag har också önskat mig en sån kabeltrumma!! Vill ha den som "häng"-bord på altanen. Ska bli spännande att se hur din blir. Bra ide att sätta hjul på den. Ser fram emot bilder ;0) Nu ska jag kika vidare här, är ju här för första gången...
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej Anna,
  Häftig kabeltrumma, om du vill se hur den blir vit så titta in till hanna.blogspot.com
  Själv hade jag målat den vit och brunt ihop är elt ok men brunt och svart klingar inte helt rätt då den ena färgen lätt kommer arr se tråkig ut. Men du ska göra som du känner..
  Den är fin som den är med.

  Ha det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej
  vilken snäll svåger du har!
  Jag skulle måla den vit, ser ut att passa till räcket å soffan! Vitt är fint till det marina också!
  Där har du min röst :)

  lycka till i utlottningen!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Nä förlåt det var fel, hon heter Hanna men bloggen heter http://hannashantverk.blogspot.com/

  Den finns med i senaste inlägget.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. kan nog bli riktigt häftigt som avlastningsbord, jag hade nog målat den svart-brun som du säger :)


  Men det blir nog bra vilket som du än bestämmer dig för ,

  Ha en underbar helg
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Varför inte en grålasering..? Lite som berget bakom soffan? Så blir den oxå mindre känslig för väder, alger o annat som gärna "svärtar" ner vår omgivning...Vitt är fint men oj va' du får tvätta o torka för att det ska se fint ut! Så säger jag! :D Men valet är ditt.. ;)

  SvaraRadera
 7. Innan jag läste att du hade marint tema skulle jag ha tyckt att den passade i mörkgrönt, typ Falu verde, för det skulle varit snyggt mot det trärena och stenarna i bakgrunden. Men med marint tänker jag grålaserat..?

  SvaraRadera