torsdag 30 september 2010

Före & efter
Pallen på bilderna är ett litet "arvegods" från min mormor&morfar. Jag minns pallen mycket väl med sin röda galon. Den stod på deras lantställe i ett rum som dom kallade tvättrummet. Det var utedass på detta mysiga stället och i "tvättrummet" kunde man tvätta sig och borsta tänderna. Jag minns inte riktigt vad de förvarade i pallen, det är liksom ett lock och en liten dold förvaring under sitsen. Det är ju extra roligt att få ha den kvar när man minns den sen sin barndom.....det är långt tillbaka i tiden det ;) Får en annan betydelse helt klart, än ett föremål man köpt nytt eller hittat på loppis.

Nu har jag tagit bort all galon, förstår att det säkert var praktiskt men kanske inte jätte snyggt. Målat den i svart och satt nytt snyggt tyg på den. Hos oss kommer den att få sin plats i vår hall. Blir nog mina och dotterns scarfs som får ligga i den tror jag.

Känner mig riktigt nöjd med resultatet och det är ju så roligt att göra sånt här. Med så små enkla medel forma om något till nåt helt nytt.
Undra vad jag skall göra om här näst........

Kram Anna

9 kommentarer:

 1. Åhh vad fint vännen.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag gillar detta!!! Inspirerande och fint! Nu smittade du mig, måste göra om något. NU. :)

  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Jamen du ger ju såååå mycket inspiration!! Man bara känner för att ta något...och göra om det! Den blev verkligen fin, din "gamla" pall...så enkelt, men så fint! Kram på dig! och vink, vink från bilarna vid skolan...;)

  SvaraRadera
 4. Hej Anna!
  Wow, vilken skillnad! Pallen blev ju görsnygg efter din make-over:)

  Ha en mysig lördagkväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Åhh vilken underbar header du har . Och vad fint slutresultatet på pallen blev. Ja undrar vad som är härnäst

  kram Malin

  SvaraRadera
 6. Vad fin den blev! Så roligt när man har gamla möbler som man kan göra om, möbler som betyder något alldeles särskilt för en!

  SvaraRadera
 7. Wow, va fint den blev. Läckert med det svarta... :)

  Kul att vi har likadana tavlor. Visst har de mycket fint i butiken? Där kan jag gå länge och bara titta....

  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Hej Anna!

  Så fin pallen blev, vad duktig du är!!!! TACK för din hälsning på min blogg! Hör av dig till mig via mail så skickar jag info om en fotosession, skulle vara jätteroligt att fota dig och din familj!

  KRAM
  Hanna Rössner
  hannasform@comhem.se

  PS. Åker bort i helgen men hör av mig nästa vecka!

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Va fin den blev. En sån har mamma. Men den är klädd med röd och svartrandigt lite sticking tyg. Vi kallar den "sypuff" och hon förvarar sysaker i den.
  Vilken nostaglig, en sån skulle jag vilja få tag på....

  /Lena S

  SvaraRadera