fredag 19 november 2010

Ljus i mörkret !
Har gjort i ordning detta ljuset för att ha på vårt köksbord nu innan det blir lite mer juligare ljus. En söt fyrklöver med ett fint band....enkelt och rart. :)

Fredag igen.....snart måndag, som min syster brukar så positivt säga. Hahaaa men lite sanning ligger det allt i det. Måndagar och fredagar finns det gott om. !!!

Trevlig helg önskar jag dig! Anna

5 kommentarer:

 1. en smart en den där systern :) vilken underbar bild du har i din header

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Åh Anna, du gör så fint av minsta lilla sak...visst är ljusfatet ett "Cult"? Så var det måndag idag, nu är den gjord! Snart fredag, då...Ha det bäst i snöyran! :)

  SvaraRadera
 3. det blev jättefint! ja, idag är det måndag :-) hoppas att du hann njuta av helgen i alla fall! Vet inte om syrran har svarat dig om kopparna, men jag gör det nu med risk för dubbelsvar! :-) Kopparna är ifrån Bastion, Vi säljer dem i vår butik, de är så otroligt snygga! De med renarna på är min favvo! 149:- styck! Kram kram! Hör av dig om du vill beställa!

  SvaraRadera
 4. Hej Anna!

  ursäkta att jag inte svarat på din fråga ang. bilderna i sovrummet, men du gissade rätt, det är canvas.

  Har läst ifatt lite här nu, gillade din "röda jul"! Har gjort precis som du, tror jag, först rött, sen svart och vitt och i år ska det bli vitt och silvrigt. Tror jag...För den röda juldekorationen du visade var väldigt fin:-)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Så fint!!!
  Hoppas allt är bra med dig vännen!!
  KRAM

  SvaraRadera