söndag 25 januari 2009

Huset vid havet!!
Idag var vi ute hos mina föräldrar för att kolla hur arbetet med deras nya hus fortgår. Det hade kommit väggar inne, kakel och klinkers i hall och badrum och tvättstugan var så gott som klar. Jag var bara tvungen att ta lite kort för att visa upp denna underbara utsikt som kommer att bli deras vardag från och med mars månad. Tänk att ta morgon kaffet ute på altanen en sommar morgon och sedan ta en liten promenad för att ta morgondoppet !!! Helt otroligt vackert ligger detta hus. Vid havet med skogen som granne...Själva huset är ochså helt super snyggt. Modernt och massa stora fönster, högt i tak i nästan alla rum och öppen planlösning. (Inte avundsjuk alls...Nejdå det är lugnt!)
Huset är målat med järnvitrol som bara blir snyggare och snyggare för varje år.
Det blir som sagt flytt från det gamla huset som dom flyttade in i 1970 och som dom såklart aldrig har rensat särskilt mycket.... Jajamen gissa om hela familjen är inbjuden på flyttstädning. Det kommer bli riktigt roligt tror jag. Att gå igenom saker man glömt från det att vi var små och minnen som det såklart innebär. Dessutom har jag funnit den perfekta inflyttnings presenten.... Tänkte ge dom en tält vecka på Öland till sommaren. Nån måste ju då passa deras hus........ Ni fattar!!! Visst är det genialiskt!!!
Ha det gott! Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Helt otroligt härligt för dem Anna! Såå fint de blir. Du får ta lite bilder inne sen också så vi får se.... Ska visa mor o far nästa gång de är här:)
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint! Jag trodde du hade tagit bilder inne också! Jag vill se!!! Vi tänkte åka till M och P idag, men vi avstod då de var så förkylda! Typiskt!

  SvaraRadera
 3. Jättefint hus! Roligt att du vill vara med och tävla på min blogg. Lycka till!

  Helena

  SvaraRadera
 4. Ojojoj..Vilket hus, vilket läge - underbart!

  Kul att du är med o tävlar hos mig! Vill oxå tipsa om att jag nu ikväll dragit i gång ännu en tävling, även den i samarbete med en überhärlig barnbutik! O inte mindre än 500kr ligger i potten =D

  Kram

  SvaraRadera
 5. OK..så du är ÄppelPäppls syster - skoj =)

  O JAAAAA, hon syr underbara kläder!! =D Får inte nog av dem ;)

  SvaraRadera
 6. Hmm... Vilket läge. Vill ha! Jag skulle inte heller ha något emot att husvakta det huset;) Ha det bra.

  SvaraRadera
 7. Hej Syster!

  Ja det var fins bilder, men det där har jag redan sett :) Trodde det var fler :)

  Ha det gott där borta!

  Jag kommer nog inte den där helgen dom flyttar.. jobbar troligen.. Men så e det!

  Vi hörs!
  Kram erika

  SvaraRadera