måndag 19 januari 2009

Växtlighet.....

Har börjat lite smått med "finliret" i mitt arbetsrum.Idag fixade jag till denna lilla blomgrupp som säkert kommer att trivas i fönstret. Hjärtan på tråd är ju såklart en favorit bland alla gröna blommor. Just för att den nästan inte går att ha ihjäl, gör att den passar ypperligt innanför mina väggar. Är annars väldigt framgångsrik på området - Så har du ihjäl din gröna växt. Iallafall alla växter med blommor....Bedrövligt!

Jag tycker det är jätte roligt att göra grupper av olika växter för att sedan pynta med diverse...Har en hel samling med olika "detaljer" som kan hjälpa upp vilken växt som helst. Det är ju roligare när man har lite att jobba med, då kan fantasin få jobba fritt. Så jag är en riktig samlare av allt från band, sand, stenar och annat. Allt detta har jag i prydliga lådor i min tvättstuga. (Det är inte klokt så redig jag är...Host host) Sedan tvättar jag stenarna efter att jag slängt nån grupp för att sedan kunna använda det igen. Miljötänk !!! Jajamen!!! Ekonomi!!! Jajamen.... (min man har en helt annan uppfattning om mig....när det gäller ekonomi alltså..)

Känner att det( på tal om det..) drar lite i Ikea tarmen...Bllir nog en resa dit imorgon för inhandling av diverse till arbetsrummet. Ha det! Annis

2 kommentarer:

  1. Så snyggt! Det är kul med fina detaljer!
    Va kul att läsa att ni också står inför en hel del fixande. Det är samma här... kök och alla tre sovrum. Vi får väl ge varandra lite tips och råd efterhand.. det är ju detta som är så kul med bloggandet. Bilderna från Sia var ju läckra, förstår att hon inspirerats av dem. Letar just nu efter en bricka och skulle gärna hitta en i den turkosa färgen!
    Ha det gott så länge!

    SvaraRadera