tisdag 13 januari 2009

Vardagsrum....
Lite bilder från mitt vardagsrum. Det svarta är som ni ser( lite grann av iallafall) fortfarande kvar. Rätt mysigt att ha det lite murrigt när det är januari och "vinter" ute. Min anemon har slått ut och påminner lite om vår mitt i det mörka. Att tända ljus är väl det enda som är mysigt när det både regnar , blåser och är allmänt dystert.
Min hjärt tavla är jag så glad över, tycker att den blev hur fin som helst. Hade önskat mig en sådan tavla ett år kanske ( älskar hjärtan ) innan jag förra våren fick ett presentkort i från min familj. Den är gjord av DreamHome, som jag länkar till längre ner. En mysig butik med två ur rara tjejer som gör jätte fina tavlor bland annat. Jag fick då berätta hur jag ville att tavlan skulle se ut, färg, glitter eller inte, hur hjärtat skulle vara och lite små detaljer jag ville ha med. Inte så lätt när man har en sak klar i huvudet och sedan få någon annan att se samma bild. Det var lite nervigt då jag skulle hämta den, men jag blev så nöjd.Den ser precis ut som den gjorde i skallen och det är ju extra roligt Något som verkligen blev en rolig detalj var när jag tidigt i höstas satt ( och hade antagligen ett väldigt roligt liv ) och räknade blombladen....Jag fick den på min 37:e födelsedag och det var 37 kronblad. Visst är det fantastiskt!!!!! Kommer ju alltid att komma ihåg när jag fick den åtminstone. Ha det gott. Anna2 kommentarer:

  1. Gud vilken läcker tavla!! Den blev verkligen jättefin....

    SvaraRadera
  2. Ja, den blev verkligen jättefin! Det ska bli spännande att komma hem till er och få se dina fina rum nu Anna. Bara vi får till det så....Kram J

    SvaraRadera