torsdag 5 november 2009

Blingbling till granen
Har varit i en av mina favoritbutiker för några dagar sedan. Där var det redan jul med klädd gran och massor av fint julpynt. I granen fann jag dessa helt underbara kulor. Brukar köpa på mig några julkulor till granen varje år. Vi hade en julgran under många år ( inte samma gran då men...) som gick i rött och silver.

Efter att ha haft det säkert i närmare 10 år bytte jag ut allt rött mot vitt och silver. Så hade vi det några jular. Men så kom den där svarta färgen i mitt liv och då blev det lite svarta kulor även i granen. Nu blir det som ni kan se lite komplettering igen med dessa kulor i fattigmanssilver......Kommer bli riktigt fint tror jag. Dom är bara så snygga tycker jag !

Vad har ni för stil på er julgran ??

6 kommentarer:

 1. Dom är jättefina:) Jag har oxå köpt i fattigmanssilver till dekoration...fast grankottemodellen:)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Klart att det är min tvättstuga, hihi. Kulorna är underbara. Min gran går i vitt och silver sen suck tyvärr så vill barnen ha sina saker längst ner annars är det frun i huset som styr hur den skall se ut. Funderar på att dom kan få en liten egen gran i år som dom kan klä hur dom vill och då behöver maninte ha dåligt samvete för att man inte vill hänga deras saker. Svart kan vara fräckt, skall bli kul att se din gran.
  Kram till dig / A

  SvaraRadera
 3. Jättefina kulor Anna!
  Vi hade gran för första gången förra julen (som var den första här i huset) och då köpte jag mycket pynt från danska Maileg, de har fina grejer tycker jag. Fast i år får det nog bli lite mer kulor, det har jag inte så många.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Våran gran brukar gå i rött, halm och glitter.
  Kramizar Carina

  SvaraRadera
 5. Blir ju så nyfiken på vilken favoritaffär det är...?! Så fina!! Det är kul att köpa till något nytt till granen. Vår är klassiskt klädd, fylld med en massa små minnen. Varje år när de små sakerna och kulorna packas upp så är det som att jag upptäcker en ny liten detalj. Er gran lät ju fantastiskt fin, och jag blev lite sugen nu på att köpa till ett par fattigmanskulor. Då skulle jag ju också tänka på dig när de packas upp varje år! :)
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Här går granen i vitt och silver.
  längtar såå efter att få plcka fram det först pyntet nu.
  Ha en fin helg vännen.
  massor kramar Lina

  SvaraRadera