fredag 27 november 2009

Hjälp eftersökes.......


Så hänger vår stjärna på plats i sovrummet. Det blev så mysigt sken där inne av den. Den är vit och ljust grå och passar som en smäck i mitt sovrum. :)


Nu till ett problem jag har och som jag så önskar att någon vänlig själ kan hjälpa mig med. När jag går in för att göra ett inlägg, är det nåt som har blivit galet. Ikonerna för tex storlek och färg på bokstäverna är borta! Pytts väck!!! Dessutom kommer det en hel massa kodad text när jag infogar bilderna i mina inlägg. Förut kunde jag se hur bilderna såg ut och kunde fixa till rätt placering av bilder och text. Det går inte längre.....Jag ser bilderna när jag förhandsgranskar, men jag vill ju se dom i mitt inlägg för att se hur jag kan lägga text osv....NÅGON som vet hur jag får tillbaka min "instrumentbräda" ?????? Känns så tråkigt att inte kunna variera sin text och fiffa till det lite mer.....

Hoppas på hjälp......Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Så mysig stjärna!!
  Mindre mysigt med inläggskrångel... önskar så att jag kunde hjälpa dig, men jag har ingen aning och har inte haft liknande problem... Hoppas någon annan kan ge dig svar.
  Kram så länge!

  SvaraRadera
 2. Jättefin stjärna Annna.
  Nu har jag ju inte blogger men det låter som du har kommit åt fliken redigera html du ska i stället klicka på fliken skriv.
  Hoppas det är så enkelt och att det fungerar.
  Kram på dig
  Lina

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag har alltid haft det så som du beskriver...ser att du verkar ha fått ordning på det i inlägget ovan. Hur gjorde du? Jag vill också kunna ändra text och färger etc. HJÄLP!!!

  KRam Siz

  SvaraRadera