fredag 23 januari 2009

Äntligen ( så gott som ) klart!













Alla möbler är på plats även om jag saknar lite små detaljer känns det nu som om rummet är klart. Det blev riktigt bra, ljust och snyggt. Det gjorde sig rätt bra med en orange färg klick i rummet.Lite kul med en annan färg som inte tillhör de vanliga. Det är ju lätt att byta stil i ett rum om man har en rätt "basig" grund.



Min man och jag skall försöka komma iväg imorgon och kolla vidare på köksmöbler. Skall kolla Chilli en gång till för där hittade vi ett bord vi blev förtjusta i. Så vi skall ha en dag på stan om vi kan få lite barnvakt. Hoppas på det! Sedan skall vi under helgen bestämma oss för vilka tapeter och färger vi skall beställa till nästa projekt. Det skall bli jätte roligt att ta tag i ett av dessa sovrum.



Var hos tandläkaren igår, inte favoriten om jag säger så... Det vart så synd om mig att jag faktiskt fick hoppa in en stund i en av mina favorit butiker, Dream Home. Där stod det......fatet jag letat efter ett bra tag....Det bara stod där.....Så fint. Det är ett tungt fat i grått med fot. (vet inte riktigt vad det är för material dock...) Så glad jag var att jag faktiskt hade vart hos tandläkaren då....Annars hade det ju inte vart så synd om mig igår....Ibland blir det bara så bra !!!



Skall göra något riktigt somrigt med det så småningom.... Ha en skön fredag. Anna






















2 kommentarer:

  1. hejhej
    ååå va fint det blev, ni är så duktiga.
    jag blir så sugen på att renovera.... men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det.

    trevlig helg

    kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Shit, vad fint det blidde! Nästa helg har mobelgrossen.se försäljning! Kanske en idé att ta sig dit och kolla in köksmöbler? De har supermycket superfint!

    SvaraRadera