onsdag 12 augusti 2009

Förra veckan var jag och delar av min familj på promenad i skogen. Vi hittade lite allt möjligt, blåbär,ekollon, nypon och hallon. Det som slog mig var att sommaren inte längre har börjat utan att det faktiskt snart övergår till sensommar för att sedan bli höst. Tänk vad man längtade efter att våren skulle komma, man har hela sommaren framför sig. Nu, ja nu när man har insett att man måste jobba fast barnen har sommarlov kvar så känns det nästan lite snopet. Visst har vi haft en regnig sommar, iallafall vi på västkusten, men den går ju så fort. Jag vet inte hur man skall få tiden att sakta ner under sommaren.Jag kan väl i ärlighetens namn medge att jag gillar hösten också. En tid för mys, levande ljus och lite planering tycker jag. Dags att fixa till sitt hem kanske....Har ett vardagsrum som ....ja jag vet inte hur jag skall uttrycka det. Det behövs lite planering där kan man väl sammanfatta det!!!

Har märkt hos en del bloggar att höstkänslorna kommer krypandes. Jag inbillar mig nog ett tag till att det är sommar men har lite småtankar kring lite pyssel och lite inredning i höstens färger i huvudet. Mitt sovrum är klart för höst/vinter skruden om ett tag. Allt ligger i förrådet och bara väntar på den rätta dagen... Inredningsnörd ??? JAG ?? nej nej nej.....

Ha en härlig torsdag nu alla andra inredningstokar därute!! Ha det så gott!

Kram Annis

3 kommentarer:

 1. Hi hi känner igen det där.
  Här finns det nya plädar + lite till som ska plockas fram när höstkylan kommer smygande.
  Är man inredningberoenede så är man. ;)
  Hoppas du får en fin dag.
  kram Lina

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Vill meddela att du är vinnaren i min tävling på [room] by sofie bloggen!

  GRATTIS :)

  Vill du maila din adress så vi kan skicka vinsten till dig- roombysofie@hotmail.com

  Mvh,
  Sofie- [room] by sofie
  Erika- Älskling och Jag

  SvaraRadera
 3. Ja, snart börjar julen i bloggvärlden! Den brukar ploppa upp i början av september... :-) Men jag kämpar emot. Här är det sommar fortfarande. Basta! Jag var inte riktigt beredd på att det var dags att plocka äpplen redan, men nu är det gjort och nu ska frysen fyllas med äppelkakor. kram på dig!

  SvaraRadera