lördag 8 augusti 2009

Jag har fått den stora äran....Min älsklings bror och hans fina sambo skall gifta sig. Det har vi vetat ett tag nu men så i torsdags berättade dom att kyrkan och lokalen är bokad till 22 maj, 2010. Jag fick då frågan om jag ville fota dom under och efter vigseln. OM jag ville, så klart!!! Har fotat 3 bröllop innan, som anlitad fotograf. Jag är ju totalt outbildad och inte alls en riktig fotograf. Men det har alltid varit en stor "hobby" för mig att fota. Älskar det verkligen och att fota bröllop, ja det är riktigt speciellt. Så nu har hjärnan gått på högvarv trots att det är 9 månader kvar!! Har redan skrivit ner några ideér jag har och letar efter lite inspiration. Själva porträtt fotograferingen kommer, om vädergudarna är med oss, att ske vid havet. Bland annat på bryggan jag visade i mitt inlägg tidigare. Har en tanke att försöka få in lite humor i bilderna, får se om det är något som brudparet faller för.... Åååååååååååå det skall bli så otroligt roligt!!
Sedan har jag sedan länge också vetat att jag skall baka bröllopstårtan. Det kommer också att bli riktigt roligt för det är verkligen inte ofta man gör något sådant eller hur? Men fattar ni att jag kommer ha magsår innan allt detta är klart!!! Jag kommer vara så nervös över att få till allt så....ojojoj. Finns många "tänk om" att vifta bort till dess det är klart!! Det är ett uppdrag jag tar på största allvar och jag hoppas att alla kommer att bli så nöjda som det bara går.
Kram Annis
8 kommentarer:

 1. Anna, min ÄLSKLING!!! Du kommer att klara det med bravur. Andas, tänk till och få det att hända. Alla tre i denna ordning!! Då ordnar sig allt. 9 månader!!! Du har ju hela livet framför dig????
  Puss&kram så det smärtar!!!!!!!!!!!!!!
  Kramizar Carina

  SvaraRadera
 2. Hej Anna

  Du behöver inte vara nervös, det kommer gå kanon. Vi tycker det är jätteroligt att du vill vara en del av våran dag.
  Jag vet att du är grymy duktig på att fota och baka, så jag är inte nervös över detta.

  det skall bli så roligt.

  krama familjen

  kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Vilken ära och vad kul!!! Känns som vi som läser din blogg också får vara med om ett äventyr! För lite mer inspiration och idéer så titta in hos Hannas Form (du hittar bloggen i min högerspalt) Hon tar fantastiska bröllopsbilder, liksom jag är övertygad om att du också kommer att göra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Sååå roligt för dig att bli tillfrågad om att fota, gissar att brudparet är mer än nöjda med att du svarat ja och vilken lyx för brudparet att veta att den som ska baka tårtan och ta korten tar sitt fulla ansvar för det och lägger ner hela sin själ i det för att resultatet ska bli det bästa, de är lyckligt lottade som har dig!!!

  Var rädd om dig bara så att du orkar med och inte glömmer bort det roliga :)

  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 5. Åh va spännande!!! Förstår att du börjar samla inspiration redan nu, det är ju så himla kul att drömma, fundera och planera det gör jag också inför vårt bröllop som är flera år bort =) Å tack snälla söta du för dina underbara kommentarer inne hos mig, det förgyller min dag!!!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Oj, nio månader dit! DÅ får du nog ta och lugna dig lite, så att de inte får en sönderstressad fotograf ;-). Och det är när man tar det lugnt och tänker på annat som den bästa inspirationen kommer till en!

  SvaraRadera
 7. Å, stort grattis!!! Så kul!!! Vad gullig du är som nämner mig...blir varm i hela kroppen...K R A M !
  Kan rekomendera dig att gå in på fotosidan och söka i forumet bröllop efter bilder...eller gå in på champagnegruppens blogg och se hur bröllopsproffsen jobbar...mycket inspirerande!

  Ha det gott så länge!

  KRAM
  Hanna

  SvaraRadera
 8. Lycka till med detta ärofyllda uppdrag. Jag vet att du klarar det galant! Hade vi gift oss nu, hade även jag bett dig;)
  Kramar

  SvaraRadera