söndag 2 augusti 2009

Bokstäverna har fått sig en hylla
Min lilla " hemlis" har fått sin plats. Bokstäverna som jag visade liten smygbild av härom veckan har flyttat in i vårt sovrum. Har velat lite om jag skall ha dom där eller i vardagsrummet, men eftersom jag bara har min och mannens bokstav än så länge fick det bli vårt sovrum. Kanske blir det att komplettera med barnens bokstäver också...det är ju väldigt fint, tycker jag.


Vi har fått upp en tavellist i ek på väggen ovanför sängen. Det blev riktigt mysigt med ljuslyktorna i fattigmans silver och en liten grön växt. Att fånga det mysiga skenet från ljuset är inte det lättaste tycker jag. Har någon ett bra tips hur man fotar just "kvällsmys" ?


Snart skall jag lägga på mitt nya överkast och puffa kuddar. Så inom kort är faktiskt vårt sovrum helt klart...Så himla roligt att få ordning och få det som man vill ha det. (Kan man ju iallafall hoppas att man tycker när allt är klart också) Ibland blir det ju som bekant inte alls som det blev i "skallen".


Jag undrar om man förresten någonsin känner sig nöjd !!!


Jag hoppas verkligen det. Kram AnnaPs. Vilka problem man har när det största problemet för dagen är om kuddarna skall passa....Ibland kan man ju undra vad för liv man lever....


13 kommentarer:

 1. Jag tycker att du har fått ett bra "kvällsmys" i dina kort. Vänd på bokstäverna, det är ju för sjutton ett sovrum!! Det skall stå AH!!!
  Pussiljumskenkramizar Carina

  SvaraRadera
 2. Så fint!! Bilderna är ju jättefina!
  Jo, ibland snöar man nog in på de små detaljerna... men så länge man är medveten om det så är det nog ingen fara. Och så länge men mår bra.
  Nu ska jag också fixa lite här hemma, det är ju de små detaljerna som gör det!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint.
  Tycker du har fått till kvällsmyset bra.
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker bilderna visar kvällsmyset bra! Eftersom jag vägrar att använda blixt så tycker jag också att det kan vara svårt att få till bra foton när det är mörkare..

  Nej, jag får alltid panik när jag känner att jag börjar bli klar och allt är i perfekt ordning, något projekt vill jag alltid ha på G!
  Hoppas att ni har en fin kväll med sommarkänsla! Här har det åter varit soligt och varmt :-)

  SvaraRadera
 5. De var jättefina, bokstäverna. Gillar att de är sådär snyggt rostiga. Och nej, jag tror aldrig att man blir helt nöjd vad gäller inredning. I alla fall inte för oss som brinner för det. Men det är inget negativt kan jag tycka, då ordet nöjd för mig kan ha en något tråkig klang :).

  SvaraRadera
 6. Det är svårt att ta kvällsbilder..jag fotar nästan allt i dagsljus..när jag använder blixt blir inte bilderna bra.

  Det är så snyggt med bokstäver..I LIKE
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blev på din hylla! Kram från Maria

  SvaraRadera
 8. Hej vännen. Jag skriver på fotot i Photoshop.
  Maila mig så kan jag förklara mer.
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Urfina bokstäver, I like...Vad fin din tavla är, gillar den verkligen. Vilken bra idé...Ja det var kul idag. Lotta fick svettas lite hihi...

  Kram till dig/ A

  SvaraRadera
 10. Missade din förra kommentar hos mig. Tack snälla för dina goa ord hos mig. Men ibland vill man vara något som man inte är. Och stilarna är så olika. Jag håller på att falla bort från stjärnstilen tror jag, hm vet inte egentligen...

  Kramkram anne

  SvaraRadera
 11. Just love your blog and will be following it.Love the letters! Have you bought or made them?
  Thanks for sharing,
  Rosa from Portugal

  SvaraRadera
 12. Vad go du är....Tant Anna!!! Ja jag är nog mer tant än du, hihi. Jobbar med ja det kan man ju undra eftersom jag delar säng med chefen hihi. Jag sköter ekonomin hos honom, han har en stor butik där det säljs mobiltelefoner, datorer och allt annat. Fy jag är så bortskämd med sådana saker. Vinka med pekfingret så får jag det, inte bra.....Nyfiken!!! Vad jobbar du med??

  Kramkram A

  SvaraRadera
 13. Undrar varför jag inte har länkat till dig??? Är det ok?? Kram A

  SvaraRadera