söndag 7 mars 2010

Kalas !!!
Idag skall vi ha kalas för våra töser i familjen, en 8 och en 15 (!!) åring. Släkten kommer under eftermiddagen på lite fika och tårta. Här har bakats både det ena och det andra den sista veckan. Ibland är det riktigt roligt att baka tycker jag, ibland mindre kul....Denna gången har alla mina barn vart med och hjälpt till. Sonen i familjen gillar det där med bakning riktigt mycket. Han är en riktig hejare på banankaka. Denna gång blev det dock havreflarn som han bakade men oj så goda !!

Solen lyser här, som den gjort nästan hela vecken. Härligt. Man blir dock lite trött när solen även visar upp hur smutsiga ens fönster är......Snart är det nog dags att ta ett litet vårröj.....Vet att vissa redan börjat lite smått, eller hur???

Ha en skön söndag!! Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Åh, så mycket gott ni fixat! min son gillar också att baka, flarn är en favorit!

  Kram pernilla

  SvaraRadera
 2. Mums vad det såg mysigt ut med hembakat.
  Fönster sa du, skitiga, ja mina har jag aldrig sett maken till tror jag och varje litet dammkorn syns nu när solen skiner in så fint. Var ska man börja tro.
  Ha en bra kväll
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Men vilka smaskiga bakverk, man blir ju riktigt sugen! För det är ju såhär på en måndag som sötsuget är som störst.. mmmmums!

  SvaraRadera
 4. Gud vad allt ser så mumsigt ut... Vad roligat att du lämnade en hälsning hos mig så jag hittade till dig. Tack för dina snälla ord,

  Ha en bra vecka
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Näe mums vad gott vännen, duktig du är. Tack goa du för ord, vet att du finns där.
  Stor kram A

  SvaraRadera
 6. nämän gud vilka goda cupcakes! jag svimmar här... Kanske skulle ta och baka lite;)
  Trevlig blogg du har!

  Kram pernilla

  SvaraRadera
 7. Gjorde mig precis en kopp kaffe och valde bort en bit sockerkaka som var över från igår. Men nu får jag nog gå och hämta mig en bit för jisses så sugen jag blev...:) Farligt att blogga!=O
  Hoppas ni fick ett trevligt och GOTT kalas!!!
  KRAM

  SvaraRadera