tisdag 16 mars 2010

Perfect Home
Ikväll har jag haft ett hemparty, det var riktigt länge sedan som jag hade det. Denna gången var det ett party med inredning, Perfect Home. Massa fina saker finns det, såklart. Du kan klicka på namnet och se deras hemsida. Där kan du också anmäla dig om du vill ha ett party.
Beslutsångest led de flesta av, dock har jag en skön svägerska som bara kan bestämma sig på 3 röda. Vilket hon gjorde och satt sen i köket och fikade lugnt och fint medan vi andra sprang som tokar och ojade oss. Så olika det kan vara. !!

Hur är det med din beslutsångest, har du nån eller vet du alltid vad du vill??

Ha det så bra resten av veckan. Kram Anna

Vad jag inhandlade får ni se senare, lite hemligheter får man ju ha. ;)

7 kommentarer:

 1. Tack för en trevlig kväll! Beslutsångest är mig personifierad! Jag höll på och velade ända tills hon började packa ner sina saker...men då bestämde jag mig illa kvickt! Blev ju som sagt i alla fall inte ännu en lykta, vilket känns bra att jag kunnat motstå! Har nog lite av lyktmani...kan man ha det? Konstig diagnos... :) Mycket fint fanns det hur som helst att välja bland! Och god fika! :)

  SvaraRadera
 2. Hihi vännen slår du upp ordet beslutsångest i ordboken så hittar dui mitt namn där!!;)
  Skulle ha gått på ett sådan party förra veckan men det blev instält då säljaren var sjuk.
  Det ser ut att finnas många fina grejjer där:)
  Kram på dig
  Lina

  SvaraRadera
 3. Hahahah...gud vad man känner igen sig själv , beslutånget är bara förnamnet. De har så fina saker och man vill helst ha allt så det är inte lätt.

  Ha en bra dag
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Beslutsångest, du skojar vad är det :)
  Ibland blir jag riktigt rädd för mig själv när jag inte kan bestämma mig, det kan verkligen gälla den minsta saken också, ja ja vi är nog många med samma problem du.
  Ha en bra kväll
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Ojojoj jag har så mycket beslutångest så jag inte får köpt något alls och blir sur på mig själv av den anledingen.
  Kram Therése

  SvaraRadera
 6. Haha ja det är tur att vi är olika. Kan se mig er springa omkring och inte kunna bestämma er. Vad kul att ha ett sådant party hemma. Hoppas att allt är bra...
  Stor kram A

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte förstå denna beslutsångest inför ett köp till heminredning (kanske för att det inte är min starka sida (?) haha). Man ser ju direkt vad man tycker är fint och om det är något man vill ha. Sedan få det i sådana fall bara passa in eller så låter man bli. Känslan för (eller mot) något får man ju direkt och den brukar jag gå på. Sällan jag ångrar mig. Har jag tvekan så avstår jag - alltid något annat som kommer ivägen efter ett litet tag som man kanske hellre vill ha =)
  Ha en go dag
  Kram Linda

  SvaraRadera