söndag 8 augusti 2010

Höstens färger 2010


Höstens färger är enligt Pantone dessa mycket fina "Anna" färger. Gillar så gott som alla !! Hahaha
Färgen med namn Lagoon, börjar jag gilla allt mer. Vet inte vad det är med den men jag gillar den !
Jag har börjat så smått kolla in lite vad som händer på färgfronten denna hösten. Har ett kök som jag skulle vilja plocka in nån ny färg. Har inte köpt nya gardiner dit på evigheter så det kan jag väl vara värd att få göra, tycker ni inte?

Så nu är det ju inte höst på många många veckor än....men det gäller ju att vara förberedd, eller hur ;)

Ha det gott!! Annis!

5 kommentarer:

 1. Ja visst måste man förbereda sig vännen. :)
  Jag längtar.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Mycket fina färger. Jag gillar Rose Dust.

  Du det med slänten - Jag föreslår att ni planterar bär och rabarber där det är absolut mest sol. Rabarbern bör ha kogödsel runt rötterna, men inte rätt på. Då tar den sig. Blåbär sätter du i sur jord, typ rodhodendronjord. Sen hade jag gått för smultron och clematis som gillar skugga, typ alpclematis. plantera dem på toppen så växer de neråt. Sätt de lite tätt. Vackra hostor finns i massor av varianter och gillar skugga. Du har redan en ser jag.
  Så kan du ju ha en stor sittsten bland smultrona?

  SvaraRadera
 3. Clematis är en klättrare, men funkar jättebra som marktäckare också. Så i en sån slänt är det fint att låta dem "rinna" neråt. Se till att rensa bort så mycket ogräs som möjligt först, så blir det lättare efteråt. Du kan göra likadant med t.ex, murgröna. Se till att den är vinterhärdig, det finns olika sorter. Det kan bli superfint där.

  :)

  SvaraRadera
 4. mycket mysiga färger :) jag gillar också allihopa :P

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Härliga färger det håller jag med om helt i min smak. Jag funderat på att ta in turkost i mit vit och svarta badrum just också för att få in lite färg.

  Ha det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera