onsdag 25 augusti 2010

Vikt & MotionFörsöker komma underfund med hur jag skall få ordning på mitt liv. Hahaha..

Ordning är det väl men det är den där ständiga kampen om kilon och träning. Skulle verkligen behöva komma i gång med viktminskning och även ( går ju hand i hand) med min träning.

Har inte vart det flitigaste på gymmet under sommaren och just nu är det SÅ trögt att komma i gång igen. Likadant är det med matbiten. Man vet ju precis hur man skall äta, varför är det då så fantastiskt svårt att få ordning på det där?

En tjej sa i dag att det är bättre att fokusera på att röra sig mycket än att fokusera på maten. Hon menade att det är svårare att låta bli att äta än vad det är att piska sig till gymmet. Kanske ligger nåt i det, kanske kan det vara en bra start åtminstone.?

Hur gör du, gillar du GI, nutrilett, viktväktarna eller är du nöjd med dig som du är ??

Ha det fint!! Anna

3 kommentarer:

 1. Har provat det mesta men det är med VV som jag har lättast för att gå ner men har svårt för att hålla det....så länge man är duktig och är i det så går det bra men jag har för länge sedan insett att jag inte kommer att bli smal men man behöver inte var tjock för det men lättare sagt än gjort....

  Lycka till
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Nej, jag kämpar på jag med. Det är fasen inte lätt...Jag tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Ja..denna vikt..viktigast är väl att röra på sig, försöka äta hälsosamt o må bra. Men det ÄR svårt! Jag går sedan två år på Itrim i Nordstan. Jättetrevligt ställe med träning, kostråd och coaching. Jag har lyckats gå ner 15 kg med deras hjälp, men med en sommar som denna är det bara att inse att man får kämpa...för evigt! Nu är det på't igen! Kram

  SvaraRadera