fredag 7 augusti 2009

Att bara vara












Så kom då sommaren till slut. Hela vår semester gick och det regnade i stort sett hela tiden. Det har inte blivit havet mer en någon enstaka gång för oss, som normalt är mycket ute vid havet och badar. Eftersom jag är uppväxt med havet 5 minuters promenad iväg så är det ju inte sommar utan att vara där och bada och bara vara.


Igår åkte mina stora barn ut till min bror och var vid stranden redan vid 11 på förmiddagen. Jag jobbade men slutade så att jag hann ta med min lilla och bege oss ut. Mina föräldrar och min bror och hans sambo bor alldeles vid havet och vid den stranden är det oftast bara vi. Behöver väl inte tala om hur tyst det var, varmt och skönt. Den där doften från hav, salt, mandelblom....Det är balsam för själen det!! Barnen lekte och fiskade krabbor och jag satt på berget och bara blundade. Så tyst och lugnt. Solen brände ( alldeles förträffligt bra skulle vi bli varse långt senare....) och det enda som hördes var vatten kluck och barnen som småpratade. Det var som en tankstation för människor !!! Kommer inte på nåt bättre .....Att bara vara !!
Vi var där hela dagen och på kvällen blev vi serverade den godaste pastasalladen jag ätit på länge. Där satt vi i solnedgången och åt sallad och umgicks vid byggan. Det blev några provkast också innan vi motvilligt fick lämna detta härliga ställe och bege oss hem.

Det är fredag mina vänner !!! Helgen lovar fint väder...Undra vad man skall hitta på då ???Kram Anna


5 kommentarer:

  1. Låter som en helt underbar dag ni har haft! Blir riktigt avundsjuk faktiskt :). Kramar från mig......

    SvaraRadera
  2. Härligt! Visst är det så. Om man tänker efetr så är det heltokigt att man klär av sig halvnaken och lägger sig på marken, bredid en massa okända människor, och steker sig i solen som sänder farlig strålning. Och så är det så ljuvligt! Man känner i hela kroppen att man behöver det. Märkligt. :-)

    Men vad glad jag blev över din hälsning! Och att du äntligen fick en fin dag vattnet. Kram! Låt oss hoppas på fler såna dagar!

    SvaraRadera
  3. Åhhhh vilken undebr em och kväll ni fick.
    I helgen blir det bad och fotbollscup. Vill få ut så mycket av solen som möjligt nu när den är här.
    Hoppas ni får underbara dagar.
    kram kram Lina

    SvaraRadera
  4. Så härligt! Visst är det väl underbart med sol igen! Hade turen att ha min sista semestervecka, det var skönt innan allvaret börjar igen på måndag. Precis hemkommen från föräldrar och syskon också, vi har njutit av värmen, ätit gott och haft så mysigt! Värdefull tid tillsammans! Ha en fortsatt bra helg! Kram Milla

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig blogg du har. :)

    Ha det fint i sommarvärmen!

    SvaraRadera