fredag 31 juli 2009

En ros av kärlek
Har gjort en ny tavla. Skulle nog kunna göra hur många som helst för det är så roligt. Snabbt går det och snyggt blir det, helt perfekt. Denna gång blev det en tapet tavla. Tapeten kommer från kollektionen Linné från Boråstapeter. Det är en hel massa ord om kärlek som dom gjort till en ros. Så jätte fin tapet. Men kanske att ett rum med denna kan bli i mesta laget....En vård räcker nog som ett smycke i ett rum, eller som en tavla. Tapeten beställde jag hos Måleributiken , som är en sida där man kan få 2 tapetprover gratis hemskickat. Proverna är en meter långa så det går alldeles utmärkt att göra en tavla av dom.
Tavlan hänger nu i vårt arbetsrum och trivs riktigt bra. Håller på att fixa lite där med förvaring för barnens skolpapper och böcker. Dom sitter alltid och pluggar där eller i köket så det känns som att det är en bra idé att få till lite ordning och reda. En Billy har fått flytta in och några tidskriftssamlare har fått sina platser. Det är mest min äldsta tös (som börjar 8:an ) som behöver det mest. Hon vill ha ordning på allt eftersom hon vet att det kommer att bli mycket papper och prov till hösten. Så jag är snart färdig med detta, bilder kommer senare.

Nu önskar jag dig en härlig helg. Kram Annis

9 kommentarer:

 1. Hej! Tack för din mysiga kommentar! Jättetrevlig blogg du har! Snygg tavla! Trevlig helg
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Snyggt!! Har inte vetat att denna ros är uppbyggd av bokstäver, läckert!
  Usch vad tråkigt med kommentaren...
  Du har en toppenblogg!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snyggt som attans.
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Åhhh vad vacker din tavla blev. Var får du alla idéer ifrån???
  Kramizzzzar Carina

  SvaraRadera
 5. Kul idé med tavlan! Jag tror bestämt att jag måste kika in på Måleributiken =) Fy vad trist med kommentaren, men man får försöka trösta sig med att den som skriver är avundsjuk, mår dåligt eller på något annat sätt är olycklig, annars skriver man inte sånt!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. TACK för dina fina ord och din omtanke!!
  Kram igen

  SvaraRadera
 7. Precis en sådan tavla har jag också gjort (i maj kanske??), med tapetprover från samma ställe ;-) Letar efter något mer att tapetsera, jag har en tapet på lut som jag skulle vilja göra något av!

  SvaraRadera
 8. Vilket bra tips! Blev jättebra!

  Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 9. Gud så käckt! Vilken bra idé!

  SvaraRadera