torsdag 7 januari 2010

Lila

Vårens färg kan ju kanske bli lila i år, igen. Det finns riktigt mycket att välja på i denna sköna färg. Har inte haft nåt i lila på väldigt länge så det kanske inte skulle vara så dumt. Man är så fantastiskt mesig ( läs: jag ) när det gäller färger iband. Man har samma samma......Men det är rätt kaxigt att få till en riktigt stark, tuff färg som accentfärg. Jag gjorde i ordning mitt arbetsrum för en tid sen. Som bas har vi vitt och grått men så gjorde jag en tavla av ett oranget tyg och köpte oranga ljus. Det blev riktigt bra och nu under vintern så har jag saknat det då jag i höstas tog in ljunglila där istället. Lite fegare och det blev aldrig riktikt bra. Så när julen åkte ut åkte det oranga in !!! Nöjd och glad över det är jag.....

På bilden ser du : Kuddar från HM HOME ( 39-149 kr), Babellfat från Kolziol (ca:169, för det lilla ), Kivi lykta ( 89kr), Marimekkoskål (329kr ), Blus från OddMolly (1599 kr)6 kommentarer:

 1. Lila är en härlig färg tycker jag. Man blir glad av den.

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Kom precis hem från jobbet, det var ingen bra dag alls... Så läser jag kommentaren från dig - och ett stort leende kommer i mitt ansikte :D
  Tack snälla du!!

  Har aldrig varit här tidigare. Jag älskar lila så för mig får det gärna vara "inne" fortfarande, hihi! Har redan sneglat på dom där två kuddarna från HM home, verkligen snygga!

  Jättefina bilder du har i din blogg! Dom är också intressanta och spännande - syns att du gillar att fota :)

  Ha det riktigt bra och tack igen!
  kram Ann-Christine

  SvaraRadera
 3. Lila är verkligen en ljuvlig färg, inget för mig i inredning men för övrigt är den harmonisk och jag använder den gärna i mina oljemålningar. Det lila du visar är helläckert.
  Kramar Lena

  SvaraRadera
 4. Åhhhhhh.... jag har aldrig haft lila förrut... men nu är jag helt såld... både jul och vår får gå i lila... ihop med turkost... som är min absoluta favoritfärg, och ÅRETS färg har jag läst! Hur trendig får man lov att vara.. hihi..:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Lila är ju en jättesnygg färg, undrar varför man inte har mer grejer i den färgen hemma??

  Odd Mollyn är superfin, älskar deras kläder! (fast lite för dyyra)

  Ha en trevlig helg:)

  kram Jenny

  SvaraRadera
 6. I höstas kom det in en hel del lila i vardagsrummet och nu får det snart komma tillbaka igen. Tycker det är jättesnyggt!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera