fredag 17 april 2009

Helgljuset är tänt....
Har fixat iordning min lilla havsinspirerande lykta till mitt kök och tycker att den blev riktigt mysig i all sin enkelhet. Blåmusslor är ju en riktigt skön favorit under sommaren, att använda till lite av varje.
Fredag igen.....skönt med lugn & ro och sovmorgon imorgon. Resten av dagen imorgon skall vi fixa i vår trädgård. Har en trist framsida, som jag säkert gnällt om tidigare, som skall få sig ett litet lyft. Vi (läs: min man ) har påbörjat arbetet redan idag så det blir till att fortsätta med det imorgon. Vet inte riktigt hur vi skall få till det men jag tror nog inspirationen kommer allteftersom, jag hoppas verkligen det!!! Jag hoppas att du får en skön fredagskväll och att solen skiner på dig imorgon. Kram Anna

2 kommentarer:

  1. Vad kul med ett trädgårdsprojekt! Finns nog inget bättre än trädgårdarbete en fin vårdag (kanske fikat ute efter trädgårdsarbetet, förståss...)

    SvaraRadera
  2. Psstt , KA är värd sina pengar. Jag hade turen att få en i julklapp men gick och suktade efter en i 1-2 år. Blåmusslor är underbara. Jag vägrar att bet mer för tanden det här får dom bara fixa.

    Kram Anne

    SvaraRadera