torsdag 23 april 2009

Ny inköpt!!
Vi har en balkong som vi inte haft några möbler på , visste inte riktigt vad vi ville ha förra sommaren. Nu har jag köpt två modernare badenbaden fåtöljer som jag tror kommer att göra sig bra där. Valde dessa då dom kan stå ute hela tiden och eftersom det inte finns ett tak där (än) så känns det rätt bra. Att slippa plocka in dynor och så....lätt att glömma. Dessa är i svart och kommer från Hillerstorp. Tonåringen med kompis jublade, jag gissar att det blir en del fnitter från balkongen under soliga dagar. Härligt!!
Resten av balkongen är inte alls iordning utan är under en kreativ process just nu. Mer kommer senare......Cliffhanger som heter duga!!!! Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Väldigt "tusigt", tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Hur relaxig som helst! Som min man skulle ha sagt - Hur tänkte du nu? Du borde köpt två!

  SvaraRadera
 3. Åhh, vill oxå ha ;) Kram

  SvaraRadera
 4. Guuuuud! Dessa stolar (läs himmel) såg jag i någon katalog och dom fanns i många färger. Tänkte!! dessa vill jag ha. Är dom köpta på RUSTA? Svarta är S E X I G A.
  Slick i örat
  //Carina

  SvaraRadera
 5. Åh men gud va lustigt... stod och kollade på exakt likadanna stolar (tror jag i alla fall?) på Plantagen idag! Såååå fina!!!! Så nu tänker JAG... -BORDE ha köpt dem ;)

  Stor kram/H

  SvaraRadera
 6. Hej!Tack för kommentaren och besöket! Hoppas du kan finna nån inspiration bland recepten. Nu ska jag surfa runt lite hos dig. Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej! Vad roligt att du hittade till min sida så jag hittade till dig. Jättefina stolar du har köpt. Tycker också det är ett himla "meck" att hela tiden flyta ut och in alla dynorna för jämnan. Hade gärna sluppit det!

  :)

  SvaraRadera