söndag 12 april 2009

Vårigt hjärta...
Jag har idag suttit i solen på trappan och pysslat lite vårigt pyssel. Gick upp i skogen och plockade lite blåbärsris och band till ett hjärta. Fäste sedan lite "videkissar" och ett litet snöre kring detta. Vi har en fantastiskt ful dörr så den behövs verkligen piffas lite med. Det blir lite trevligt iallafall att se på när man kommer hem.
Har magkatarr idag och känner mig lite halvt nere....Lite pyssel gör ju att man mår lite bättre....En stund iallafall. Anna

12 kommentarer:

 1. Bara så fint!! Du har säkert den finaste ytterdörren i erat område. Vårat blåbärsris på jobbet.....blommar!!?? så nu har vi snart färska bär till frukost. Skall bara ropa in några bin för befruktning.

  SvaraRadera
 2. Åh så fint!! Nu har ni nog den finaste dörren skulle jag tro...
  Tråkigt att det är magen som ska krångla nu när datorn mår bra igen... hoppas du kryar på dig snabbt!
  Så underbar blöjtårta du gjorde och vilket roligt tips! Ska lägga det på minnet, förstår att det var uppskattat!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint hjärta! Jättegulligt! Du borde besöka doktorn, har jag ju sagt!!!

  SvaraRadera
 4. Kul att du kikade in hos mig. Lycka till i tävlingen! Fin blogg du har. Kul att se hur du inrett barnrummen, där behöver jag verkligen lite ispiration.

  Ha det gott!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Tack för besöket hos mig! Nån expert på att måla är jag inte, hihi! Det brukar vara sambon eller nån i färgaffären som får hjälpa mig med vilken typ av färg jag skall ha. Jag har slipat mina mörka lackade grejer innan jag börjat måla. Sen har jag börjat med ett lager grundfärg (från Jotun men det går ju bra med vilken som) sen 2-3 strykningar av halvblank tonad vit (servalac aqua).

  Jättefint ris och hjärta du har hängt på dörren, vad duktig du är! Gillar blöjtårtan oxå, jag o sambon jobbar på ett stort svenskt blöjföretag, var tvungen att visa honom den,hihi! Vilken rolig idé!

  Den där fina boken har jag oxå,mycket fint i den:)

  Tråkigt med magkatarr, hoppas du blir bättre snart,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Men, tack så mycket för alla dina fina ord hos mig! Jag känner mig direkt friskare och piggare av att läsa dem!

  Åh, fin krans - längtar tills blåbärsriset tinat fram så pass under all snö att man kan göra lite fina arrangemang med dem.

  Hoppas att du snart känner dig bättre igen!

  SvaraRadera
 7. Vilken FIN blogg du har!!! Lägger GENAST till dig bland mina favoriter =)

  Va glad jag blir att du vill vara med och tävla om en skål från GreenGate!!! Den är verkligen sååå söt =)

  Ha en fortsatt fin vecka! Kram H

  SvaraRadera
 8. Hallå...Vad kul att du har hittat till mig. Visst blev det fint på din dörr. Vet hur det är att ha en ful dörr. Nu är ju min vit men den har blivit flammig, flottig på ena sidan så nu är det dax att beställa en ursprungsdörr.
  Haha din blöjtårta gillar jag. Ps, tävla gärna hos mig...
  Kram Anne

  SvaraRadera
 9. Glömde... jo betong är underbart roligt att hålla på med. Stjärnorna har jag gjutit i en form jag gjort själv. Men annars letar jag ALLTID efter roliga former. JAg tycker plast och gummiformer är enklast att gjuta i =)

  Stor kram/H

  SvaraRadera
 10. Hmmm... va svårt ;) Jag brukar blanda min så den går att forma till en liten boll i handen men att den ändå flyter ut när man skakar på handen. Formerna smörjer jag med olja och så bör man hälla i betongen lite i taget och vara noga med att "slå ut" eller skaka bort luftbubblor som annars blir "hål" i betongen (om man inte vill ha det förstås). Min stjärnform har jag gjort genom att modellera med lera den form jag velat ha, och sedan tillverkat en egen i formgummi (finns på panduro). Då penslar man på massor med lager gummi tills man har en färdig, och hållbar, gummiform...

  Fråga gärna om det är nåt mer du undrar... det var det jag kom på på rak arm =)

  Stor kram/H

  SvaraRadera
 11. Å vad fint. Hoppas du blir bättre från magkatarren, det har jag med i blnd. Just nu har jag lunginflammation.

  SvaraRadera