söndag 19 april 2009

Lite bilder från vår trädgård !!

Har spenderat söndags eftermiddagen i vår trädgård på jakt efter vårbilder. Hittade en hel del som blev rätt fina....Vi har en tomt som gränsar till skogen och som har ett berg i utkanten av gräsmattan. Innan vi för snart ett år sedan(juni) flyttade hit var det en av mina önskningar...en tomt vid skogen. Jag vet inte men det är så ro givande att ha skogen inpå sig. Lätt att ta en liten promenad med kameran eller barnen och bara vara en stund. Underbart!!
Att fota är en av mina favoritsaker att göra här i livet. Jag önskar att jag gått nån kurs dock för det skulle jag behöva. Får se när jag får tid för det!!! Har fotat några bröllop och dop och det är ju riktigt roligt. Speciellt bröllop......Det är dock riktigt nervöst för man vet ju aldrig om ens egna tankar om bilderna är dom samma som brudparet önskar....Än så länge har det blivit fina bilder och alla har vart nöjda men nervigt är det! Jag väntar nu på min käre bror och hans fina tjej att slå slag i saken så kanske jag kan få fota lite till...Om inte annat för min egna del. Härligt att försöka fånga kärlek på bild tycker jag. Ha en lugn och skön söndagkväll nu. Kram Anna

12 kommentarer:

 1. Fina bilder!
  Jag bodde vid en skog tidigare och jag kan bara hålla med dig, så skönt att bara traska ut...
  Bor vid havet nu... det är inte så dumt det heller...
  Vad modig du är som fotar på bröllop! Förstår att det är kul men åh, så läskigt!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, fotandet har ju varit ditt intresse ett tag nu Anna! Du fotograferade väldigt fina bilder på vårt bröllop och vi har ju varit gifta i 12(!)år nu i maj. Tiden rusar, men de fina bilderna har vi kvar och du gjorde ju dessutom ett fint kollage av dem, vilket värmer varje gång vi tittar på det;)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder! Visst är det skönt att våren o ch värmen äntligen kommit! :)

  Gillar din idé med blöjtårtan, har en kompis som väntar barn i juli kanske får även hon en blöjtårta ;)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!!!

  Tycker att du tar jättefina bilder...ja, visst är det underbart att fota ett bröllop...så mycket glädje och kärlek...längtar tills jag gör det igen!

  KRAM
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Hej hej, visst är det underbart när våren kommer....dina bilder är fantastiska!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Fina bilder, sis! Som vanligt! Satt faktiskt och kikade på våra bilder som du tog från dopet förra våren! Så fina de också! Tjingeling!

  /Söstra di

  SvaraRadera
 7. Haha vad du är rolig, vad skönt att du inte behöver ligga sömnlös inatt, fniss......Tack snälla du för jättegoa kommentarer, vad glad jag blir stärker en. Visst är det kul att ta kort, skulle också vilja gå en kurs. Skall få en ny kamera i dagarna, spännande väntar.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 8. å så vårfint du upplevt!

  Fröjd för ögat!

  SvaraRadera
 9. Hej Anna!
  Superfina bilder, du är ju jätteproffsig på att fotografera!
  Tulpanbilden är min favorit:)

  Ha en bra dag och tack för besöket hos mig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Hej Anna

  du är grym på att fota, jag räknar såklart med många fina kort från vårat bröllop =)

  ta hand om er

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 11. Jag tycker att det är en frihetskänsla att bo nära skog och grönska! Och så får man ju uppleva årstidernas alla skiftningar mycket bättre. Tror att våren har kommit lite längre hos er..

  SvaraRadera