söndag 17 maj 2009

17 Maj !

Fyllt år idag.....tänk det är inte lika kul som när man var liten. Man längtade efter att få bli ett år äldre, man hade alltid något som var lockande med den "nya" åldern. Nu känner man att man måste hålla igång hela dagen för att inte tänka på hur uppbränd tårtan skulla bli om man hade i alla ljus man egentligen skulle ha !!! Jaja....(jag känner inte alls av någon 40 års kris som kommer krypande...nej nej) Dagens födelsekaka som det blev denna dag, är ur den underbara bakboken Två systrars söta av Lisa Eisenman och Monica Eisenman. (Som jag förövrigt köpt till mig själv i"grattis på födelsedagen" present!)

Vitchokladkladdkaka.....med creme fráiche glasyr och granatäpple!! Frisk, somrig och urgod. Rekomenderas varmt!!

Från min familj fick vi (min man fyller om en vecka, så det blir lite kombikalas idag ) denna härliga grill. Stort TACK till er alla!!! Hade önskat oss en då vår gamla vandrade vidare efter lång och trogen tjänst. har haft en annan grill men inget slår en Weber !! Det bara är så! Ska bli så trevligt att bjuda på grillat denna sommar!! Kram Anna

2 kommentarer:

  1. Okey! När skall vi komma? Älskar att grilla. Kött, kyckling, fisk, majskolvar, korv, champinjoner etc, etc!! Det är bara att ringa!!!!!!!
    Köss i örat //Carina

    SvaraRadera
  2. Mmm, ser ut som en kanonkaka det där! Vi fick en likadan Weber när vi gifte oss och den är kanon ännu. (12 år sen) Ska vi försöka slå till den här veckan Anna? En liten sväng till stan kanske?
    Puss

    SvaraRadera