lördag 16 maj 2009

Lite nytt i zink...
Idag har jag och min kära vän P vart på mys tur till Nyblom o Kolléns outlet som ligger rätt nära där vi bor. Jag har skrivit tidigare om detta riktigt mysiga ställe. Ett ställe man gärna försvinner till när man vill ha en paus från vardagen. Solen sken och vi åkte nercabbat med brillorna på näsan....Kände oss inte en dag över 25....( Fyller desto fler imorgon men men....)
Vi gick och kollade allt de hade bland kuddar och dukar. P fick med sig ett antal snygga kuddar i rött,blått och vitt. Jätte somriga och fina! Sedan tog vi en fika ute i solen och som P sa: -Här skulle jag kunna sitta hela dagen med dig!! Det är ju så gott att få prata av sig en stund och bara vara.....Det är så sällan man hinner träffas nu när man är mitt i livet. Desto härligare när man väl gör det!


Det finns ytterligare en butik där som säljer Nyblom o Kollén, Bruka men även en hel del annat. Jag köpte denna så super fina ljusstake En gammaldags med låda för tändstickor. Jag gjorde ett annat arrangemang men man kan ju alltid ändra sig..... Fyrklöver i zink köpte jag oxå. Blir fint att pynta ljus eller annat vid nästa middag. Jag tycker dom var helt bedårande.
Nu blir det melodifestival och mys i soffan med lilla och stora dottern. Sonen sover borta. Kaffe i en skön kopp och lite tända ljus. Så skönt!!!! Ha en mysig kväll !! Kram Anna
4 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag och nercabbat till på råga på allt. Stort grattis i förskott från mig...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  GRATTIS på födelsedagen!!
  Vilka fina zinkgrejer du köpte..

  Åh finns det en Nyblom&Kollén outlet?? Dit skulle jag bra gärna vilja åka!

  Ha en bra kommande vecka,
  Kram Jenn

  SvaraRadera
 3. Hej hej, nu har jag lagt till dig på SIB. Grattis!

  kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tack för besöket hos mig och ja han mår bättre nu som tur är.
  Stort GRATTIS på din födelsedag
  Kram

  SvaraRadera