söndag 10 maj 2009

Kruka med grönt...


Planterat en kruka med olika växter i lime gröna färger. Jag gillar den färgen på växter skarpt och jag tycker att det passade i den grå krukan väldigt bra. Det blir en lite tuffare känsla. Denna kruka står vid vår ytterdörr för att välkomna alla trevliga gäster som kommer.
Vi var igår på olika plantskolor och införskaffade lite till köksträdgården, denna krukan och till vår rabatt som vi har på framsidan. Rabatten är väl nästa projekt att få ordning på. Den är iordning gjord för plantering så det är bara att köpa in det vi skall ha. Men det är ju just det!!!! Vad skall man ha!!! Jag vet att jag vill ha rätt mycket lavendel där och så har jag köpt backtimjan och "fetknopp"....."Fetknoppen" går ju i grått och det passar bra till lavendel. Sen vill jag ha sten av nåt slag....Sjösten är ju snyggt, både den svart-vita och den lite gulare. Sen finns ju den underbara Pebbles ochså. Vita matta lite halvstora stenar.... Vi får se vad det blir....Beslutångesten kommer krypande så sakta....Anna
3 kommentarer:

 1. Hej Anna.

  Fina plantering!! Det är väl skönt att fixa i trädgården det är så rogivande!! Och så blir man så där skönt trött i kroppen!

  Hoppas du har en bra söndagskväll, Camilla.

  SvaraRadera
 2. Så vackra blommor och fina kruka med hjärtat i.
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Jättefin plantering!!! Kramar Jessica

  SvaraRadera