fredag 8 maj 2009

Vårens nyheter från Rörstrand
Mon Amie kommer nu under våren ut med kompletterande muggar och fat för alla som samlat denna servis. Den är från 50 talet och formgiven av Marianne Westman. (kostar ca 149 kr/del) Min mamma har haft servisen Mon Amie så länga jag kan minnas. Koppar, tekanna.... Den är riktigt fin tycker jag. Dessutom tänker man ju såklart på när man var liten bara man ser mönstret. När mamma innan hon flyttade nu kollade med oss syskon om det fanns något som vi ville ha, passade jag på. Tänkte att hon nog var trött på den där gamla servisen och kanske hon inte ens hade koll på att den är rätt modern nu igen.....Som om hon inte visste......såklart hon gjorde.- Nähä du blev svaret. Men vadå, försöka kan man ju alltid...eller hur?

Nej jag är glad att hon har den kvar för den passar perfekt där ute på altanen med fleecefilten, boken och havet. Vad hon sen har i koppen en sommarkväll är av eget val. Jag har ju förresten chansen nu att införskaffa mig alldeles egna.FilippaK:s designade muggar har väl alla sett och dom gillas av väldigt många. Nu kommer lika snygga skålar. Skit snygga helt enkelt !! Gillar speciellt formen på de lite djupare skålarna.2 kommentarer:

  1. Måste vara vitsippor, eller? Hihi. Angående Rörstand, näpp inte min stil på mönster. Dom brukar ju ha så mycket fint...

    Kram Anne

    SvaraRadera
  2. Åh, jag gillade mönstret jättemycket... Nog inget jag skulle köpa själv men jag tycker det är såååå fint =)

    Ha en fortsatt härlig helg! Kram H

    SvaraRadera