tisdag 30 december 2008

BESLUT ångest !!Jag har aldrig tidigare haft beslutsångest men nu vet jag inte vad som flygit i den här tantan. Jag har dessutom alltid tyckt att det vart så jobbigt med dessa vuxna som aldrig kan bestämms sig...Nu är jag en sån själv.
Föremålet för denna "ångest" just nu är .....köksmöbler. Vi har vart och kollat på ett antal och inte kommit fram till något!! Vi har ett kök med vita skåpsluckor och gråa väggar. Så jag har kollat på vitt, svart, svart bord vita stolar, ek med svarta stolar, ek med skinnstolar, ek med ekstolar, ek med klädda stolar........
Jag tror att detta livsavgörande beslut skall få gro ett tag och kanske kan jag under våren återkomma med mitt djupt övertänkta val.!! Ha det! Anna

3 kommentarer:

  1. Men, lägg av vad snygg den bruna stolen var! Åh! ÅH! ÅH! Superdupersnygg!

    SvaraRadera
  2. Värst vad du bloggar idag föresten! Sjuttielfte inlägget på en kvart eller? Någon som har haft abstinens???? hihihihi!

    SvaraRadera
  3. Ja du gumman. Med allt det vita och gråa i ditt kök, tycker jag definitivt att du skall ha något i ek som "värmer upp" köket. Men känner jag dig rätt, så lutar det nog redan åt det hållet!!!!!!!!!??

    SvaraRadera