lördag 13 december 2008

Tack för middagen tips!!


Ikväll är vi bortbjudna till goda vänner. Vi har firat lucia tillsammans många år tillbaka nu. Oavsett om lucia vart på en vardag eller som idag en lördag.
Jag har funderat mycket på detta faktum att man faktiskt ibland låter tiden gå alltför mycket, att man har fullt upp jämt och att det " är så mycket" jämt. Ibland ger livet självt oss en tankeställare på vad som faktiskt är viktigt. Att träffa sina vänner och sin familj måste ju inte alltid vara så välplanerat eller hur. Det är nästan mysigast med den där spontana påhälsningen när man som minst anar att man skall få besök....(När man till exempel är alldeles nyvaken en lördag klockan 11!!!!! Känns det igen,någon??)
Dagens vänner kommer få denna lilla glöggflaska. Så roligt att ge bort något som man själv har pillat ihop...iallafall lite grann. Med lite tall,kanelstång, en stjärna och liten rosett blev det en rätt söt luciagåva.
Ha nu en härlig luciakväll alla goa! Anna

4 kommentarer:

 1. Hej

  vet inte vem du syftar på =)
  Tror inte man kan få ett bättre uppvaknande. Tycker att det är så mysigt när ni är här.
  Det finns alltid plats för er hos oss.

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Hmm förstår precis vad du menar med ett annorlunda uppvaknande.... den synen glömmer nog ingen av oss som va me....hmhmh..jättemysig sida.... Ha det så bra...kram

  SvaraRadera
 3. Hej fiffiga syrran! Nu fungerar räkneverket, tror jag!!!

  SvaraRadera