onsdag 3 december 2008

Lussekatter och tv mys.

Lussebaket blev riktigt lyckat. Dock ingen saffran i degen....har LITE svårt för dess smak. Kardemumma funkar alldeles utmärkt. Barnen rullade och snurrade och fick ihop varsin halv plåt med små söta bullar. Kusinen fick sina i en egen påse att ta med hem. Roligast var att lura till sig flest russin när jag vände ryggen till... Med tanke på den ljudnivå som uppstod en kvart senare gissar jag att det blev en del russin i magen!!!

Fick hjälp av Syster att fixa till ett räknevärk på min lilla sida. Jag undrar när jag kan fira 10 000 besökare....! Kan vara roligt och se om det finns någon som hittar till min sida...Mer än syrran!!! Nu väntar en skön kväll med äldsta dottern, varsin te kopp och en lussekatt i soffan. Vi kollar alltid på Grey´s på onsdag kvällen. Så härligt att sitta där och gotta sig med sin underbara dotter.
Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Mysigt, mysigt! Men saffran ÄR faktiskt gott, lovar! :)

  Föresten...räknas inte jag? Det står fortfarande 0 i antal besök fast jag varit här två ggr idag!!! hm...

  SvaraRadera
 2. jag är oxå här och tittar =)
  va mysigt vi skall ha på lördag, jag längtar

  kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Även jag är inne och tittar på din hemtrevliga sída, men jag räknas inte heller med, DEn fungerar nog inte..... Ha en mysig andra advent och krama hela familjen från mig!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Ni räknas för mig iallafall.....bara så ni vet Kram Anna

  SvaraRadera