torsdag 25 juni 2009

En liten VARNING så här i semester tider !!
Jag ser när jag stter och drömmer mig bort på diverse sidor att det är många som i sina bloggar eller på käcka ( inte min favorit) Facebook, skriver att nu skall familjen på en semestertripp. Jag hoppas att jag kan få er att tänka om kring detta. Det står en del om det i tidningarna nu och jag vet att man kanske inte tänker sig för när man skriver så men det är som att skriva- Välkommen Tjuven det är bara att stiga på! Vi är borta hela veckan!! Kan vara en idé att skriva om sin resa då man kommit hem istället!! Jag blir så nervös över detta att jag bara måste vara fru Redig här och komma med pekpinnen!!! haha Nej självklart skriver jag om detta för allas skull. Kanske har man inte ens tänkt på vad det skickar för budskap...Det finns så otroligt tråkiga människor runt om oss så man kan nog aldrig riktigt känna sig säker, hur gärna man än skulle vilja. Vi blev av med 2 cyklar natten till måndag, alldeles utanför vår dörr!!!! Så onödigt!! Igår blev min älskade mormor rånad då hon gick biten från min morfars sjukhem och hem. 2 killar på moppe sliter tag i väskan och som genom ett under klarar sig min mormor med blotta förskräckelsen. Hon är 85 år!!! Kan ni fatta hur dessa uslingar tänker!!! Hon kunde slått sig sönder och samman om det inte vore för att hon just denna dag INTE hade väskan runt halsen utan bara runt sin axel!!! Det finns inga ord!!!! Med det sagt hoppas jag att jag får läsa om era härliga semestrar....i efterhand !!!! Varma sommar kramar från Anna

7 kommentarer:

 1. Så bra att du tar upp det! Jag har också tänkt på det! Hoppas det är ok med dig, men jag tänkte länka till detta inlägget från min blogg, eftersom jag också tycker det är jätteviktigt.

  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Good point! Det gäller att tänka sig för!

  Pratade med mormor igår kväll och hon verkade må helt OK trots allt. Hon är ju så klok! Hon sa: "Idag har jag frostat av frysen för jag tänkte att det är bra att se till att ta sig för någonting och inte bara bli sittande." Åh, lilla mormor! Tur att hon är oskadd, åtminstone fysiskt. OM jag fick tag på de där slynglarna...då fick de allt passa sig!

  SvaraRadera
 3. Tur att man inte har råd att resa bort :-)

  Vilka underbart fina betongkrukor du gjort. Det måste jag också försöka mig på. Såg även receptet på glassdrinken. Den ska jag absolut pröva. kan tänka mig att den blir en favorit hemma.

  Kram
  Erika

  SvaraRadera
 4. Så sant så sant, varför tala om för alla att NU äker vi och NU står vårt hus tomt. Bättre att säga det senare att då o då var vi borta och visa bilderna.
  Ha en fin lördag

  kramar @nette

  SvaraRadera
 5. Hallå raring....Herregud stackars din mormor. Dom är inte kloka rent ut sagt. Vad trist med cyklaran, man får inte ha något ifred. Skulle aldrig kunna tänka mig att skriva att vi åker bort på bloggen eller facebook.
  'Kram till dig/ Anne

  SvaraRadera
 6. Tack vännen för dina fina och goa ord hos mig...Ja jag hoppas att vi alla repar oss från detta.
  Kram till / A

  SvaraRadera
 7. Psstt titta in på min blogg, jag har något till dig..

  Kram Anne

  SvaraRadera