lördag 20 juni 2009

Marimekko favoritSå har jag fått en efterlängtad favorit i min ägo. Har länge önskat mig denna ur snygga skålen från Iittala / Marimekko, men aldrig är det någon som fattar hinten!!! När jag för en vecka sedan var med min härliga tonårs tjej och shoppade kunde jag inte låta bli. Frågade vad A tyckte och jo den är skitsnygg mamma, du är värd den. Köp den!! Så det är klart att man måste göra som sina barn önskar.....Grejen var bara den att hon smörade för mig då hon önskade sig ett nytt Sims spel....fattade inte det förrän hon hemma när jag så glad berättade för mannen om min underbara dotters kärleksfulla handling säger: Jag ville bara ha Sims spelet !!! Men vad fick jag !! Ingenting.... Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Fiiin skål o smart dotter..fast att hon inte fick som hon ville ;)

  kram

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Anna för din kommentar inne hos mig. Känns som att jag har börjat "landa" i beskedet och känner mig rätt hoppfull över att det här kommer att gå bra.

  Vilken underbar skål du fick! Hoppas ni hade ett trevligt midsommarfirande! En stor kram! Maja/Cactusvit

  SvaraRadera
 3. Åh tack för din söta kommentar :-) Kul att du gillar min frissa. Jag gillar den skarpt också, dock lite svårt att göra den på morgonen.

  Föressten har jag bytt blogg. Du skrev till bubbelrummet. Men byter nu, till denna. kram!

  SvaraRadera
 4. Smart dotter! Men ibland måste man ju som mamma tänka på sig själv, man sätter ju alltid barnen först. Du var verkligen värd en sådan fin skål! Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Hehe, ibland är barnen allt riktigt uträknande.

  Skålen är iaf helt underbar!

  SvaraRadera
 6. Läcker!! Fint försök också av din dotter, men du var väl alldeles för upprymd för att uppfatta signalerna... hihi...
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hallå vännen...Nu har jag missat massor hos dig när jag har haft lite paus. Vilka härliga bilder på din fina dotter. Den skålen har jag fast i klarglas och den fick jag av en händelse hihi. Dom skyltade i makens butik med den nya inredningen och sen blev den kvar och nu står den i mitt skåp.
  Kram Anne

  SvaraRadera