tisdag 9 juni 2009

Nyponros och betong...


Mitt betongprojekt tuffar vidare. Nu har min första kruka blivit färdig. Så himla roligt att göra. Man ser ju vad det blir på bara ett par dagar och det blir riktigt bra tycker jag. Idag fick en liten plastskål göra sig bekväm i krukan och fyllas på med nyponrosor. Jag önskar ni kunde känna doften....Så underbart dom doftar!
Är nu på jakt efter rabarber och då även bladen till mitt nya betong skapande. Som ni säkert förstår är jag himla sugen på att gjuta just rabarberblad till ett stilleben i trädgården. Men jag har inga rabarber i min trädgård och konstigt nog inte någon jag vet som har det heller.... Alltid annars finns det i överdåd men icke när tanten skall till och gjuta!!!! Skall kolla mig runt lite jag bara måste testa det!! Så kära vänner som vet vem jag är....
Raberber någon ???

Kramar Annis


7 kommentarer:

 1. Så himla fint! Skulle också vilja gjuta betong. Är det svårt? Hur gör du? Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Å vilken vacker kombination med de romantiska nyponrosorna mot den ruffa betongen! I like!!! Hoppas att du får tag på några stora fina rabarberblad att gjuta för det är verkligen underbart kul! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Fin fin kruka Anna, hm när skall jag ta tag i det. Har inga rabarberblad hihi. Satt precis och sa till min man att jag vill sätta.

  Kramis A

  SvaraRadera
 4. Snyggt!! TÄnkte våga mig på att gjuta nu i sommar!!
  Kramkram Malin

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt snygg!! Vad använder du och blandar betongen med?
  Har massor av rabarberblad, men ...

  SvaraRadera
 6. hej
  så fin och insprerande blogg du har hittade hit från SIB återkommer gärna...
  önskar dig en trevlig helg
  kram pia

  SvaraRadera
 7. Jättefint Vännen! Jag har rabarber men det är ju en bit bort. Fast vi borde väl träffas snart nu, tycker ni inte? Kram

  SvaraRadera