fredag 24 juli 2009

En dag vid havet

Under denna vår näst sista vecka har vi hälsat på några av våra närmaste vänner. Jag och J har varit kompisar sedan 7:an och sedan har vi fortsatt att umgås även med våra familjer. Barnen stor trivs tillsammans och det är alltid så riktigt trevligt när vi ses. Denna gången åkte vi till deras husvagn i Falkenberg för en heldag. Vädret var ja som denna sommar är ömsom regn ömsom sol. Men en underbart avkopplande dag hade vi iallafall. Barnen badade i omgångar och det byggdes och lektes på stranden hela dagen. Att hitta sjöstjärnor, maneter och en hel hög med snäckor är ju riktigt somrigt!!Under kvällen sedan så satt vi i förtältet och pratade om allt mellan himmel och jord. Och efter ett tag kom mr J in med en gammal stekpanna som han hade så fiffigt gjort om till ett alldeles eget ljusarrangemang. Han vet hur mycket jag gillar det där med pyssel och inredning. Så säger han -Ja du Anna jag la dit några snäckor, bara för din skull !!!! Visst är den fantastiskt fin!!!!


Grymt jobbat J!!
Har nu en vecka kvar innan jobbet drar igång igen. Hoppas att fylla den med sol och sköna dagar. Kram Annis

2 kommentarer:

  1. Tack själva Anna o hela din góa familj för en jättetrevlig dag;) Märkte inte av när du tog de fina bilderna!!! Ska visa Jonas att stekpannan är med i din blogg, då blir han stolt;) (man tager vad man haver i en husvagn) Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Jättefina kort och verkligen ett fiffigt arragemang! Visst är det härligt att bara gå och leta strandfynd...Visst kommer jag titta in här hos dej även om jag själv ej bloggar! Du har sån mysig blogg! Ha en underbar lördag. Själv ska vi ut och käka på China, mums! Kram Milla

    SvaraRadera