lördag 11 juli 2009

Vårt sovrum ....

Vi har kommit en bit på väg i vårt sovrum. Grunden är färdig men inredningen är inte riktigt klar. Från att ha gula väggar med någon typ av text på OCH bård i taket, till ett rum i beiget (svensk fegis) med en fondvägg i en mörkare beige. Rummet har nu ett lugn och det är lättare för en sån som mig att lätt byta stil. Just nu är det lite New England inspirerat, jag gillar det under sommaren. När hösten kommer skall jag göra det lite mer modernt och stilrent. Har hittat kuddarna som jag vill ha, så det var bara att utgå från dom denna gång och jobba sig utåt så att säga. Allt har inte kommit på plats än men det är på väg ur min kreativa hjärna....Hahaha Det blir iallafall vita gardinlängder och lampskärmar, mellan grått överkast ( om jag finner det jag söker, vill säga ) och nya kuddar.
Vi vill så gärna ha ett väggord på väggen ovanför sängen. Men jag vet inte vad än.....Eller jag vet vad jag vill ha men har inte funnit det än....Låter väl välbalanserat!!!! Antingen vill jag ha Lycka för det skrev H i förlovningsannonsen när han friade till mig för snart 15 år sedan. Eller så vill jag ha en mening av en visa eller text. Det skall vara romantiskt, på svenska och vara pricken över I:et så att säga. Helst vill jag finna den där meningen som jag just nu inte finner hur jag än letar....Får se vad det blir?? Har du en vacker mening till mig ????
Jag hoppas du har en skön helg!!! Kram Anna


Ps Vad bra det är att ta kort på sitt rum...man hittar massa småfel man kan åtgärda....den där sladden från Tv:n....suck.Ds

3 kommentarer:

 1. Ja, tänk.... förr om åren skulle man både ha mönstrig tapet och bård, det var höjden av smakfullhet. Tycker att beige är bra mycket finare och mer harmoniskt, som man vill ha det i ett sovrum.
  Jag tycker att man kan hitta fina textrader att använda sig av i gamla folkvisor och dikter, som tex Dan Andersson, Bo Setterlind.

  Snart kan det hända att jalusidörrarna visas upp i en blogg nära dig.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Förslag på väggord.
  "Du är det finaste jag vet"
  "Med en suck rullar vågorna in"
  "Fullmånen lyser som var den av glas"
  "Du gör mig lycklig"
  "Nära, värme, andetag"

  SvaraRadera
 3. Vad fint ni gjort i sovrummet! Borde också byta färg i vårat. Lutar åt beige färg hos oss också! ;D

  SvaraRadera