tisdag 21 juli 2009

Tips på dryck!!

Min favorit denna sommar , när det gäller lite dricka med alkohol, är Törleys rose bubbel. Charmante heter den och smakar hallonsaft med fniss....Så himla god tycker jag. Någon som har nåt annat tips på ett gott rosè vin??

I lördags hade vi vänner här på middag och då blev det denna rosa dryck som välkomst drink. Väldigt omtyckt. Ett tips om någon har missat denna goda flaska.

Mannen gick på systemets öl avdelning och samlade på sig en hög med olika öl på flaska. Skulle se om det fanns nån öl våra gäster inte smakat...men icke då. Den inbitne öldrickaren hade smakat på dom allihop. Men några var nya för oss åtminstone så det blev lite av en ölsmaknings kväll. Med en del prat om smak och färg. Vi serverade ölen väl kyld ur vår zinkbalja med massa is. Ett himla trevligt sätt tycker jag. Istället för dessa trista burkar!!

Just nu röjer mannen i vårt förråd efter att vi köpt lite hyllor dit igår. Nu skall det bli bättre ordning är tanken. Passar att pula med en dag som denna. Det blåser nästan lite höstligt ute.Hua mig!! Kram på dig! Anna

7 kommentarer:

 1. Hallonsaft med fniss lät ju himla gott och trevligt! Ska lägga det på minnet!
  Härligt att servara ölen ur zinkbalja med is!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mmm ska absolut testas. Låtte smarrigt!
  kram kram

  SvaraRadera
 3. Vilket bra tips, ska jag verkligen testa!
  Kul att du vill vara med i min tävling också :)

  Lycka till!
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Tittar in och önksar dig en skön dag
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Åh, rosé är verkligen sommar. Själv har jag kört med "Leva"

  SvaraRadera
 6. Ramlade in i din blogg och fick se rosé, jag som är såååå sugen på det;) Jag ammar så det blir inte mkt alkoholhaltiga drycker, men jag suktar:)

  SvaraRadera
 7. Jag dricker varken öl eller vin, så tyvärr har jag inga tips att komma med..
  Tack för gratulationerna! Jomen, alltså, nog var det väl 23 som jag fyllde? Äsch, åren är inte det viktigaste, det är ju naturligtvis presenterna som är det! ;-)

  SvaraRadera